Lite tankar en tidig morgon.

Godmorgon!
 
Snart ska man jobba igen. Jag visat igår hur jag skulle jobba idag och jag vet inte än hur jag ska jobba imorgon. Denna princip funkar jättebra. Att bara ta en dag i taget och göra färdigt den arbetsdagen man håller på med innan jag kollar på vad jag har att göra nästa dag har visat sig vara bättre än jag trodde. Det känns inte som jag jobbar så mycket helt plötsligt. Fast man jobbar ju en hel del, det går ju inte att säga annat, men det är bra att inte fundera på det så mycket. Man får ju inte jobba mindre bara för att man funderar på hur mycket jobb man har att ta tag i.
 
När ekonomin sen faller på plats så kanske man kan ta lite mer ledigt, fast jag vet inte om jag kommer att göra det. Men möjligheten kanske finns utan att det egentligen påverkar mig ekonomiskt. Pengar och hur mycket jag har att göra innan jag har förverkligad min ekonomiska dröm tänker jag en del på, men samma som med jobbet så försöker jag bara ta en dag i taget när det gäller pengar också. Funderar jag för mycket på att det är 5 månader kvar (det känns långt) innan jag faktiskt har fixat den privatekonomiska situation som jag alltid har velat ha då blir man snabbt ganska trött på detta och risken finns ju att man ger upp.
 
Jag har ju något litet att göra varje dag med detta. Varje dag i 5 månader till, det vill jag inte tänka på. Det är ju bättre att fundera en dag i taget liksom. Jag vet i alla fall att jag kommer att fixa detta. Jag har klarat så länge nu att hålla på pengar som jag har velat bränna på annat än sk investeringar. Det fins ju liksom inget som talar för att jag inte skulle kunna fixa detta eftersom jag nu ändå är ganska nära min "ekonomidröm"
 
Det är nog bra att jag tränar. Inte bara av hälsoskäl utan jag kan tänka på något annat än jobb och pengar. Med träning kör jag på och här tar jag också en dag i taget. Det är bättre än säga flera dagar i förväg att tex nästa vecka ska jag köra hårt, eller i helgen blir det många powerwalks. När jag väl blir ledig, då funderar jag alltid på om jag direkt ska ta tag i träningen eller vänta lite. Kanske kör jag eller så vilar jag, men jag vilar inte för länge. Igår tänkte jag innan att jag skulle köra på min långa rast. Det blev inte så, men jag körde på kvällen, efter jobbet istället. I förrgår körde jag på min långa rast, fast jag innan hade tänkt att köra efter jobbet. Det är alltså helt meningslöst att planera för mycket när man ska träna. Jag kör när jag känner för det och det viktigaste för mig är nog bara att jag kör på. Kör bara kör liksom. Nu är det dags att jobba som fan igen. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE