Lite sus och snurr är nog bra.

Hej!
 
Jag har haft en dag av arbete och den kändes tuff. Den senaste tiden har jag ju haft många långa dagar, men ändå kändes denna förhållandevis ganska korta dag mycket tuffare att jobba sig igenom. 
 
Mycket annat också känns lite tufft just nu. Jag har de senaste dagarna varit ganska tankspridd. I förrgår skulle gick jag ut för att köpa lite hämtmat. När jag hade kommit ut och gått en bit så hade jag såklart glömt plånboken. Då var det bara tat gå hem igen. När jag gick in i mitt trapphus så gjorde jag en kik i min postlåda. Där låg ett brev och samtidigt som jag gick upp för trapporna så läste jag brevet. Jag kände att det var lite viktigt så jag tänkte att jag lägger det på bordet. När jag hade gjort det så gick jag ut igen, jag skulle ju köpa hämtmat. Sen jag kom ut s kom jag ju å ännu en gång att jag inte hade plånboken med mig. Snacka om att det har susat i huvudet på mig. Jag gick ju tillbaka hem för att hämta plånboken, men när jag har varit upp i lägenheten vänt så har jag inte plånboken med mig ut. Det är ju som att försova sig två dagar i rad eller nåt liknade. Det kändes helt sjukt att jag kunde vara så snurrig. "Det man inte har i huvudet får man ha benen" säger man ju ibland. Men om man inte har det varken i huvudet eller i benen, då är det nog inte så konstigt att man glömmer.
 
Igår så var jag och handlade lite mat i mataffären. Jag var så säker på att jag inte hade någon mat hemma så jag handlade lite av allt möjligt. När jag kommer ghem är hela kylen full med sånt som jag precis hade köpt. Däremot glömde jag köpa det som jag faktsikt inte hade. Där var jag tankspridd och snurrig i huvudet igen. När jag igår satte mig och skulle ta em macka. Då sätter jag två smörknivar i smöret. Jag undrar var jag har lagt brödet och jag glömmer stänga kylen. Vad ska jag med två smörknivar till i ett smörpaket? Brödet som jag inte hitta låg mitt framför näsan på mig och kylen glömmer jag ju fan aldrig annars. Det vara farligt och vara så tankspridd och snurrig. Tänk om man glömmer något som kan få allvarliga konsekvenser?
 
Kanske är det så nu att jag har lite för mycket att göra just nu. Jag tar ju dessutom en dag i taget och jag kanske är sämre förberedd då? Jag föredrar ändå att bara tänka på en dag i taget och leva mer i nuet. Jag vill inte sitta här och förbereda tex vad jag ska göra imorgon eller nästa vecka osv.. Inte så mycket i alla fall. 
 
Att jag är mindre förberedd i kombination med att jag har ganska mycket att göra med allting så blir man kanske lite extra snurrig i huvudet. Fast det kan vara positivt att det susar lite ibland. Man tar ´ju allt lite mindre allvarligt då och jag vet många personer som har lyckats väldigt bra i livet trots att dom har varit riktigt "snurriga" och "susiga" i huvudet. Jag få akta mig lite för att vara för tankspridd., men lite sus och snurr är nog bra ibland. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE