Klart med Stockholm.

Nu ar jag köpt en tågbiljett till Stockholm. Jag ska ju dit upp i mitten på september och genomgå en mindre hälsoundersökning. Nu är resan fixad. Det får bli tåget och jag åker dagen före undersökningen. 
 
 
Jag tänkte ju först åka upp samma dag och sen bara åka hem igen. Åka upp göra det jag har att göra och sen åka hem. Men det blir lätt väldigt stressigt och dagen blir då väldigt lång om jag väljer att resa samma dag som undersökningen är. Dessutom vet man aldrig med tåget om det kommer att bli försningar. Det känns säkare och lugnast att åka upp dagen före och sova en natt på hotell innan undersökningen. 
 
Jag har även bokat hotellet. Det blir en natt och jag åker hem direkt efter att undersökningsdagen är klar. Detta är i första hand ingen nöjesresa.  Om det skulle vara så att jag ångrar mig och kommer på i efterhand att jag hade velat stanna iStockholm lite längre så kan jag ju alltid åka upp igen. Det är ju inte svårt att fixa det liksom.
 
Allt blev mycket billigare än vad jag hade räknat med. Jag hade räknat med att tågbiljetten skulle vara dyrare, men den var förhållandevis ganska billig. Dessutom brukar jag inte snåla med boende när jag är ute och åker. Jag vill bo bra och då betalar jag gärna lite mer för det. Jag bokade ett dubbelrum för eget bruk. Det brukar kosta lite mer ju , men jag fick även  detta ganska billigt med tanke på storleken på rummet. Det känns som jag i år har lite flyt när det gäller att få ner priser på allt möjligt. Eller så är det så att jag ofta innan räknar med att allt är så mycket dyrare än vad de egentligen är. Jag har liksom ingen koll, fast det gör ju absolut ingenting. Upp till Stockholm kommer jag i alla fall.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE