Jag har inte bestämt mig.

Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska rösta på den 14 september. Jag kan i alla fall inte säga säkert. Den senste tiden har man hör massor av politiker säga vad dom vill förändra och förbättra om dom och deras parti får mer att säga till om. Själv känner jag att ju mer vissa pratar desto mindre chans är det att dom får min röst. Jag vet varför jag känner så, men det har väl något med ordspråket: "MYCKET SNACK OCH LITE VERKSTAD" att göra.
 
De utfrågningar som nu SVT kör några dagar i veckan där Anna Hedenmo och Mats Knutson sätter press på varje partiledare tror jag påverkar mig ganska mycket. Känner jag mig själv rätt så är det nog så att min röst står och faller lite med dessa utfrågningar.  Jag sitter ju fokuserat i en timme och samlar massor av intryck. Jag hör vad varje parti tycker i olika frågor och jag sitter själv och tänker om jag är för eller emot.
 
Ett parti som jag just nu känner mer för än något annat är Centerpartiet. När jag nu försöker bilda mig en uppfattning i vad de olika partierna tycker så känner jag spontant att Centerpartiet i många frågor tycker precis som jag.
 
 
Jag är inte säker på att jag kommer att rösta på Centerpartiet den 14 september. Men jag ska verkligen lyssna noga på vad Annie Lööf säger 4 september  när hon grillas av Anna Hedenmo och Mats Knutson. Det känns ju som att jag kommer att  bestämma mig sen, fast helt säker är jag nog inte förrän på valdagen den 14 september. Jag hinner tänka så många tankar innan valdagen så det är helt sjukt att det ens är möjligt att grubbla så mycket 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE