Nästa år kanske det äntligen blir av.

Snart ska man börja en ny arbetsdag. Jag måste jobba så jag i slutet av december kan förverkliga min dröm som handlar om att få en privatekonomisk situation som jag nu och tidigare bara har drömt om. Jobba är en grej som jag måste göra för att fixa detta, och det ska jag snart "tagga" iväg och göra. Så ser resten av min måndag ut. Jobb, jobb och jobb... efter tufft jobb i helgen.
 
När jag ändå skriver lite om vad jag drömmer om så är det ju så att jag har en dröm till som jag gärna vill förverkliga. Jag vill ju få ett hem som jag trivs med. I säkert flera år har jag funderat på detta och nu äntligen så har jag nog kommit fram till vad jag ska göra för att jag ska kunna förverkliga min dröm om att få ett boende som känns helt perfekt för mig. Jag ska satsa på  en renovering av mitt hem. Det är ju inte svårt att komma på att man måste renovera hemmet för att få det som man vill ha det, men det jag tidigare inte har löst det är ju den ekonomiska biten, men när min privatekonomiska dröm (som jag kallar den) är på plats då är min tanke att jag ska sätta en dröm till av bara farten.
 
Jag måste ju ha pengar, mycket pengar. Massor av lösningar på detta har jag ju, men inget har tidigare känts  bra att satsa på . Jag har varit orolig över mycket som kan gå snett. Jag har haft väldigt mycket principer som säkert också har gjort att jag liksom inte sätter fart på min dröm och gör något konkret. Men nu har jag i alla fall tänkt att jag ska göra någonting konkret för att faktiskt fixa drömmen om att få mitt hem precis så som jag alltid har velat ha det. Får jag loss några hundra tusen bara så kör vi sen. Att lossa på några hundra tusen år 2015 borde enligt mina uträkningar funka.
 
När min ekonomi i slutet av detta året faller på plats så finns det enligt mina uträkningar förutsättningar att fixa mitt drömboende. Alla pengar jag drar in och sparar i år kommer inte att räcka för att jag ska kunna renovera denna lägenheten som jag nu bor i. Men jag kommer förmodligen att kunna utnyttja det ekonomiska läget som jag i slutet av detta året och framåt kommer att befinna mig i. Pengar kommer liksom till pengar. När man väl har kommit över ett hinder så går allt mycket lättare sen. Jag kan få loss det dubbla  tror jag på väldigt kort tid efter att jag är klar i år med allt grejande med mina pengar.
 
En släkting sa till mig en gång att när man en gång i livet har lyckats dra in 1 miljon kronor då kommer snart den andra miljonen också. Jag vet inte varför denna släktingen berättade för mig att han hade fått in 1 miljon och nu var på väg att dra in sin andra miljon, men jag är ändå glad att han berättade det. Denna historia med att 1 miljon av bara farten snart skulle bli  2 miljoner är ju ett bevis på att om man har  kommit igång, då går det snabbt sen och man kan göra så otroligt mycket mer än vad man kunde tidigare.
 
Jag kan naturligtvis inte jämföra 1 och 2 miljoner med min renovering. Renovering av mina lägenhet handlar ju om mycket pengar, men långt ifrån några miljoner såklart. Men det jag jämför är själva grejen. När jag efter flera år av tänkande har förverkligat min dröm om att få en privatekonomisk situation som jag vill ha den så finns chansen att jag sätter nästa också av bara farten. Vi kanske pratar mindre än ett år från idag. Det känns coolt även om jag inte vet just nu om jag kommer att lyckas.
 
Det känns skönt att jag har bestämt mig för att jag i alla fall ska börja göra något konkret för att förverkliga min dröm som handlar om min bostad.  Man kan fundera grubbla mycket på alla lösningar som finns. Jag kan lära mig mycket på det och jag kan bli taggad och inspirerad av att bara tänka tankar om att förverkliga en dröm. Känns det bra sen är det ju naturligtvis inget fel att tänka, men det enda som förändrar något är ju när man sätter fart med sånt som man vill ska hända. Ibland ska man inte tänka för mycket eller utreda saker till förbannelse. Bättre att bara köra på och se om det funkar. Funkar det inte, så lägg ner! Funkar det, så kör man på!
 
 

Lars
08 August, kl. 22:23 | Blogg;

Tjenare Danne! Jag är lite nyfiken. Hur bär du dig åt för att få in pengarna? Är det bara vanligt sparande eller har du något knep för att få högen att växa snabbare?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE