Ingen risk att jag tröttnar just nu.

Träningen känns stabil igen. Jag håller fortfarande på med att ta allt steg för steg. Att trappa upp träningen hela tiden är något som verkligen funkar hur bra som helst. 
 
Jag har ju också den senaste tiden tagit mig över lite sk "hinder". För någon vecka sedan funkade inte de jag tänkte träna. Det kändes tungt, segt och tog emot som f*n när jag körde igång.  Då lyckades jag ändra direkt och sen gick allt bättre och jag fick mer positiv energi av den känslan.
 
Jag har också den senaste tiden känt att jag har varit på väg att tröttna. Då "taggade" jag ner lite så att jag inte kör för mycket. För mycket träning och för stora förändringar på kort tid tror jag kan göra att man lätt tröttnar.  När jag "taggade" ner lite då kände jag direkt hur nästkommande pass kändes mycket bättre. Jag lyckades göra något innan jag tröttnade, och det är nog bättre än att försöka få motivationen tillbaka när man redan har tröttnat. 
 
Nu kör jag på och jag funderar inte så mycket. Det har blivit en vana att gå bort til gymmet. Det blir som att gå till jobbet, fast roligare.  
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE