Hur känner jag mig nu?

Jag har haft en grym (bra) dag! Gymmet i morse var roligt och jag blev så glad över att jag klarade en övning som jag förra gången jag testade den misslyckades totalt med. Jag kände bara: Jag kan, jag kan !!!
 
Jobbet var hur lugnt som helst. Som vanligt. Det har ju börjat kännas ännu lugnare sen jag slutade att kolla längre fram på mitt schema än en dag. jag har fått en sån otroligt bra känsla det tänket att inte bry mig mer om jobb än för stunden typ. Jag försöker tänka så med mycket annat också och det är roligt att jag känner att mitt tänk har en positiv inverkan på mig. Jag blir lugnare, mer avspänd och jag kan aldrig känna att jag har för mycket att göra. Skön feeling som är lite svår att beskriva. Ni måste känna själva liksom.
 
 
 
I två dagear denna veckan har jag ätit ganska dålig mat, och framförallt jhar jag ätit för stora portioner. Jag vill ju göra som Mouna har rekomenderat mig att göra, och så gör jag precis tvärtom istället. Inte bra.... Men idag var det godkänt
 
Inga stora portioner och till lunch blev det fisk och det har Mouna sagt att jag ska äta minst 3 gånger i veckan. På jobbet käkade jag min mûsli. Det blev en macka nu när jag kom hem från jobbet. Det är bättre än dom 5 mackor eller nåt som jag har käkat om dagen nu i 2 dagar. Nu ska jag lova mig själv att aldrig mer slarva så mycket med vad och hur mycket jag äter. Jag har ju varit duktig länge nu. Jag äter inte optimalt nyttigt. Det blir ju någon biff med pommes och nån fet sås ibland, men annars följer jag ganska precis de rekomendationer som jag har fått av Mouna. jag har ju stort förtroende för Mouna. När jag i september ska träffa henne i Stockholm så vill jag ju visa att jag har bättrat mig. Då får jag ju inte slarva med maten så mycket som jag nu gjorde i 2 dagar. Helst ska jag vara ännu närmare det optimala än vad jag är idag, men det är svårt av flera olika orsaker.
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE