Hej då sommaren

Nu är nog sommaren över. Lite trist för att jag tycker sommaren är den bästa årtsiden på året. Jag gillar sol och värme. Det får gärna vara för varmt, bara det är sommar och inte kall höst eller vinter. Jag har haft en bra sommar. Det bästa var helt klart att jag fick en sådan grym "kickstart när det gäller träningen". Mycket träning under min semster och sen har jag bara fortsatt så. 
 
 

Hej då Sommar år 2014!!! 

 
 
 
 Jag tränar fortfarande på bra.. Jag vill också bara köra på mer och mer. Jag har medvetet taggat ner lite för jag vill ju inte köra för mycket så jag tröttnar. Jag sitter ibland på jobbet och tänker att nu vill jag träna. Får jag inte träna under en dag så känns det som att man har glömt att göra något viktigt. Jag märker att det funkar, jag tycker om att träna och jag tror stenhårt på att jag kommer att nå mina målsättningar. 
 
Min ekonomiska dröm är jag just nu mitt i. Jag har gjort mycket, men jag har ändå mycket kvar. Under resten av detta året  gäller det att ha lite tålamod. Det är i slutet på december som allt är klart. Hur jag än vänder och vrider så kommer jag inte att vara klar före. Jag känner att det är lätt att acceptera.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE