Bra matdag igår.

Godmorgon!
 
Jag är uppe och skuttar klockan 07:00 på morgonen. Träningen igår var ingen höjdare. Jag ska snart ta mig bort till gymmet och se till att denna dagen blir en bättre träningsdag.
 
När det gäller maten däremot så har jag varit ganska duktig nu 2 dagar på raken. Igår käkade jag ju god fisk till lunch och ingen överdrivet stor portion. Jag åt bara lite grann, men blev ändå mätt. Mättkänslan kom ju efter ca 20 minuter och det kändes bra att jag inte ville ha ännu mer mat så att det sen blir för mycket. Jag har iblnad en tendens att tex käka lunch, sen vill man kanske ha massor av bullar eller varför inte äta litervis med glass. Jag kanske överdriver lite, men jag ska ju av hälsoskäl äta små portioner, inga efterrätter och gärna välja fisk framför kött. Det gjorde jag ju verkligen igår. Känns bra. 
 
 
Jag hade ju en arbetsdag också. Då käkade jag min mûsli och jag blandade den med lite naturell yogurt och vindruvor. Det blev gott och jag slapp känna den där "proppmättkänslan" efteråt. Att bli proppmätt ska man ju verkligen undvika. Det blir man sällan av fisk, och man blir det inte av mûsli och frukt heller. Duktig Danne!!
 
På kvällen ska jag ju helst inte äta alls, men jag kunde inte låta bli igår. Det blev lite frukter och bär (apelsin, vattenmelon och jordgubb) Det är ju i alla fall inte skräpmat, även om jag ska försöka att inte äta  sent på kvällen. Men ska jag ändå äta något så känner jag att frukt och bär funkar bra. Det känns inte äckligt.  Frukt och bär måste ju vara bättre än  typ bacon och "körv" och stekta "potäter". 
 
 
Idag är det ju fredag, wow! Får se om jag är lika duktig med vad jag äter idag. De jag äter ska nog inte vara några problem. Jag har ju lite frukt och bär kvar sen igår som jag kan ta med till jobbet senare idag. Fisk blir det till lunch, men det kan också bli någon bärs ikväll och då kan man ju inte säga att man är likaduktig som jag nu ändå har varit de 2 senaste dagarna.
 
Det finns ingen annan än jag själv som säger till mig att jag är duktig som tänker mer på vad jag stoppar i mig. Därför säger jag det till mig själv istället. Man får liksom peppa upp sig själv ibland, inget fel med det. Det motiverar ju till att bara kämpa på med matvanorna också.
 
Ha en trevlig dag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE