Jag gillar verkligen inte att laga mat.

 
Fixade mig en omelett. Det fick bli med kyckling och potatis. Man misslyckas ju liksom inte med att göra omelett. Det är ju bara att vispa några ägg och hälla i stekpannan. Sen ser man kanske att det är en ungkarl som har grejat i köket men ......
 
 
Jag tyckte det blev ganska gott, men jag fick bekräftat för mig själv ännu en gång hur tråkigt jag tycker det är att laga mat. Jag kommer nog aldrig att lägga mycket tid i ett kök. Det finns så mycket annat man kan göra istället och matställen finns överallt i hela stan, i alla städer i hela världen typ. Efter jag hade fixat detta så såg det ut som ett bombnedslag i mitt kök. Då får man ta tag i disken också. Tråkigt, tråkigt. tråkigt...  Nej, jag kommer aldrig att lägga mycket tid i ett kök. Inte ens om jag skulle ha ett "flong" nytt kök. Jag kanske borde anmäla mig till programmet Frantzên styr upp ( http://www.tv3.se/frantzen-styr-upp) . Undrar om han som klassas som en av världens bästa kockar skulle kunna få mig att bli taggad på matlagning?
 
Jag vill ändå tillägga nu att min omelett blev ganska god, men jag tycker fortfarande verkligen inte om att laga mat och hålla på i köket. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE