Inget mer onödigt grubbel nu!!

Nu tror jag att jag har kommit ur den där jobbiga känslan när det gäller mitt sparande av pengar. Någonstans har jag kommit på att jag inte behöver må dåligt av att jag kan få loss pengar till ett förverkligande av mion dröm. Man kan ju ha omvända problem också. Man har inga pengar att spara trots att man vill . Det hade verkligen inte varit roligt om jag hade haft det så. 
 
När nuu har suttit här funderat lite så är det i ju så att jag har det bra. När mina räkningar är betalda varje månad så har jag gott om "cash" som då ska räcka till: mat, kläder, transport, sparande och nöjen. Sparandet som jag behöver göra för att förverkliga min dröm handlar inte om överdrivet mycket pengar per månad. Från början bestämde jag också att jag skulle föra över det beloppet så att jag är färdig i slutet av året. Jag sa också till mig själv att jag inte skulle bry mig mer utan jag FÖR ÖVERDET JAG MÅSTE och med pengar som blir över lever jag gortt resten av månaden. 
 
Tyvärr har jag känt att jag vill göra mer och då blir det ju direkt tufft. Jag har också känt att jag vill nalla från mitt "drömkonto". Precis nu kan man säga att jag "tar mig i kragen" lite. JAG MÅSTE HÅLLA MIG TILL DE JAG HAR PLANERAT FRÅN FÖRTSA BÖRJAN! Det funkar inte annars. Jag kommer bara att må dåligt över det jag gör. Det får räcka att jag sparar dom pengar som krävs för att allt ska vara klart i slutet av året. Det blir ju helt sjukt om jag ska gå runt och må dåligt över att jag kan spara mer eller att jag inte vill spaar så mycket en månad för att sen nästa månad trycka in sparande för den månaden som då fattas. Jag kommer ju aldrig att få någon ro i kroppen om jag håller på så. Det som gäller nu är att jag sparar dom pengar som krävs för att Jag ska kunna greja detta till December i år. För dom pengar som sen blir över efter att räkningar och sparande ska jag bara leva gott för och inte bry mig om jag bränner eller sparar dom. Bränner jag dom då är det så och blir det över ja då är ju det såklart bra, men jag bryr mig ändå inte mer om stålarna än så, PUNKT.
 
Detta är ju egentligen så jävla enkelt egentligen, men jag har gjort det svårare än vad det faktiskt är. Nu är det slut på allt grubblande kring detta. NU SKA JAG BARA FÖRVERKLIGA MIN EKONOMISKA DRÖM !!!
 
 
 
 
 

Herr CrAzY
04 April, kl. 19:33 | Blogg; http://crazypp.blogg.se

Hejsan Danne!

Skulle du kunna förklara i detalj var du har för ekonomisk dröm i ett videoinlägg?
Det skulle vara roligt att höra!

Med Vänliga Hälsningar
Herr CrAzY

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE