Helgen är över men snart är jag ledig igen.

Det börjar bli dags att gå och lägga sig för jag ska ju upp tidigt i morgon och arbeta. Jag har en lång dag framför mig av jobb i morgon, fast jag har också en lång rast så total arbetstid blir inte mycket längre än 8 timmar. Jag hinner gå hem en stund mitt på dan. Det blir ju skönt att komma ifrån lite för då känns det som att ens arbetsdag går lite snabbare.
 
Denna helgen har jag grubblat mycket kring min ekonomiska dröm. Jag var så nära att sabba allt. Okej, jag kanske hade klarat att nå mina mål som jag har i år även om jag inför denna helg hade fått ett undersskott i min planerade budget. Men jag tror att jag hade misslyckats för allt jag har planerat går i princip ut på att jag måste spara en viss summa varje månad för att nå mitt mål i år. Går jag under den summan någon månad då måste jag trycka in så mycket mer pengar till månaden efter för att täcka upp, och det har jag svårt att tro att jag skulle orka bry mig om att göra. 
 
 Jag har i alla fall under denna helgen varit väldigt glad och lättad över att jag fortfarande håller mig till den ursprungliga planen. I fortsättningen känns det inte som att jag kommer att ha några problem att hålla mig till den. Jag tänker i alla fall inte tänka tanken mer på att typ ta lite av mina sparpengar som jag ska ha till att förverkliga min dröm. Jag vet ju nu att jag skulle ångra mig så ända in i helvete om jag inte gör exakt de jag har planerat från början. Efter den insikten som jag fick i helgen om hur nära jag var att förmodligen sabba allt så vet jag nu att jag inte kommer att låta det hända. Så är det bara nu, jag lovar...
 
Nu är denna helgen över men snart får jag några dagar ledigt igen. Faktum är att jag bara jobbar 2 dagar, innan jag får ledig 3 dagar på raken och sen jobbar jag resten av helgen som kommer, med allt vad det innebär i extra betalt och komptimmar.
 
Här kommer en vardagsbild. Vad det nu egentligen är funderar jag på fortfarande. VARDAGSBILD ALLTSÅ.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE