Har varit vaken nu i över 24 timmar.

Vilken kväll natt och morgon man har haft. Igår efter jobbet bestämde jag mig för att dra ner till Göteborg. Jag var bjuden på lite party igen, skumpa och roliga människor hela natten liksom. 
 
Nattens party var inte så roligt denna gången. Jag har ju varit nere i Göteborg tre gånger nu inom loppet av några månader. Tidigare har jag varit nöjd för att det har varit kul med just dessa fester, men inte denna gången. Det kändes mest segt och det hände inte direkt något.  Nu när jag sitter här och skriver så ångrar jag mig lite. Jag får ju lite betalt för nattens party och jag har fått det tidigare också, fast jag känner ändå att det inte längre är värt att bry sig så mycket om det nu inte är lika roligt som det har varit när det gäller just detta. Jag menar inte nu att jag ska sluta gå ut och festa med roliga människor och mycket skumpa. Men jag kan nog säga det lär dröja innan jag gör just denna grej nere i Göteborg  igen.  Jag har nu lite samma känsla som jag hade efter att jag hade kommit hem efter att ha varit i Tyskland år 2012. Jag trodde då att det skulle bli en bra och roligt resa , men istället kände jag att jag inte ville resa mer på väldigt länge efter just den resan till Tyskland 2012. 
 
Ok, alla partyn man är på är inte alltid lyckade och det får man väl bara ta liksom. När detta var över och jag skulle åka hem från Göteborg så hoppade jag på tåget mot Vänersborg klockan 05:00 i morse. Tåget rullade på utan att få förhinder eller problem fram till strax före Öxnered. Sen stanna tåget och vi stod  helt stilla i över en timme. På Öxnereds station hade det blivit något fel som tydligen inte gick så snabbt att bara fixa till. När tåget hade stått helt stilla bra mycket längre än en timme så beslutas det att tåget skulle köra tillbaka till Trollhättan som vi hade passerat för typ flera timmar sedan (kändes det lite som) När vi skulle åka tillbaka då efter att ha stått helt stillaväldigt länge då rullade tåget sen i hela  i fem minuter innan det bli tvärstopp igen. Nu beror det på att andra tåg måste flytta på sig för att det tåget som jag sitter på ska kunna köra mot Trollhättan och sen mot Göteborg. Jag kliver av i Trollhättan strax  före halv åtta på morgonen och tar sen bussen till Vänersborg från Resecentrum i Trollhättan. Jag kommer alltså hem två timmar senare än vad jag skulle ha gjort om något inte hade varit väldigt mycket fel i Öxnered. 
 
Nu är jag inte en person som vanligtvis bryr mig så mycket om alla dessa störningar i kollektivtrafiken.  Idag spelade det  ju inte så stor roll för min del. Man är ju medveten om att tågen krånglar ibland och att det kan bli både försenat och till och med inställt  ibland. Jag kan säkert få ut någon ersättning genom resegarantin men jag tänker inte bry mig om att fylla i någon ganska krånglig blankett  för att sen kanske få en hundralapp på en resecheck skickat hem till mig. Där kan jag sen köpa en ny laddning på något Västtrafikkort typ. Det skiter jag liksom i.
 
Nu sitter jag alltså här och jag har inte sovit sen jag vaknade igår morse. Jag är inte trött nu heller så jag sitter säkert här och kollar lite på något/några program som jag i denna veckan har missat på TV. Jag har nog lite gott "bakfyllekäk" i kylen så jag ska nog klara att hålla mig vaken ett bra tag till. För jag känner liksom inte för att gå och lägga mig när solen lyser ute så fint och natten redan har passerat för längesedan.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE