Fredag ❤️

 
 
 
Skönt med ledig att vara ledig. Man känner verkligen skillnaden när man får sova några timmar mer en morgon. Jag har ju under veckan annars vräkt mig upp mellan klockan fyra och fem på morgonen. När jag idag kliver upp vid åtta istället så känns det som man har sovit fram till lunch. 
 
Min lilla kris som jag kände av igår känns inte lika hemsk idag. Idag  är jag glad över att jag inte vaknar upp utan att ha ett underskott i min planerade budget. Jag håller fortfarande på de pengar som jag måste spara för att fixa min dröm detta året. Jag har inte sabbat detta och det känns VÄLDIGT SKÖNT.  Jag lärde mig nog ganska mycket på den lilla kris som jag framförallt kände av på allvar igår. Det gäller bara att ha lite tålamod nu. Om 14 dagar får jag in nya pengar och då finns alla dessa extra pengar igen. Då kan jag spendera utan att sabba det som jag verkligen drömmer om just nu.
 
Lite tur var det säkert när bankens system inte fungerade riktigt som det skulle igår. Tekniskt fel och jag gissar att detta fel hjälpte mig lite med mitt sparande. Jag hade ju också en kompis på besök igår  Hon sa liksom bara att detta fixar du Danne. Det blir ju lite peppande när man får höra sånt av någon annan än bara mig själv och hjälper naturligtvis till  i min strävan om att få den ekonomi som jag länge har drömt om. 
 
Skönt att denna lilla kris för min del nu är över. Nästa gång den kommer så  kan det vara under semestern. Sommar, värme, sol och ledig. Har man då mycket "cash" också, då kan det vara tufft att vara snål med utgifter. Men den eventuella kris som då uppstår får jag hantera när den är här, om den nu kommer tillbaka.
 
Till sommaren så är det ju ändå så att då börjar jag närma mig mitt slutmål och då kanske det känns extra motiverande att bara köra på med att dra in mera "cash".
 
Nu ska jag göra ett sista ryck i tvättstugan, sen blir det lite mat och jag ska naturligtvis också försöka njuata av denna fredag som känns väldigt bra på många sätt.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE