Det finns risk att jag lägger ner min dröm igen.

Känns just nu som jag har hamnat i ett ganska jobbigt läge när det gäller mitt sparandet av pengar. Det funkar fortfarande, men jag tänker att det vore skönt att spendera de som jag nu har lyckats få ihop under ca 3 månader. 
 
Det är verkligen inte roligt att spara pengar. Speciellt inte när man har fått ihop en ganska bra hög och sen vet jag att det inte räcker i alla fall. Ska jag förverkliga min dröm så får jag hålla på i minst 6 månader till. Tankarna som nu snurrar är att jag vill bränna dom  pengarna som jag hittills har sparat på något kul och sen börjar jag om igen för jag tror jag fixar detta i alla fall, jag får bara spara mer per månad framöver. 
 
Jag känner mig nästan som en knarkare som har varit drogfri ett tag men som helt plötsligt känner suget efter droger igen. Men jag ska verkligen fortsätta spara mer pengar nu så att jag förverkligar min dröm. Men jag får verkligen kämpa med mig själv för att jag inte ska börja "nalla" på mina sparade pengar som jag hittils har fått ihop.
 
Egentligen borde det inte vara ett problem att klara detta. Jag sparar ju bara så mycket som jag just behöver för att fixa min dröm i år. Jag har gott om "cash" kvar efter att jag har sparat lite på min månadslön. Men jag har svårt att hålla i pengar när jag liksom har en hög av sparade pengar som har kommit upp i rätt många tusenlappar. Normalt sett hade detta som jag nu har fått ihop räckt till nästan vad som helst av allt jag vill göra här i livet. Men när det gäller att fixa drömmen så har jag väldigt mycket kvar. Att ha fått ihop mycket "cash" nu men ändå veta att jag har långt kvar innan jag är färdig, de känns inte motiverande. Hur gör man för att orka vara noga med sparandet och liksom inte låna pengar av sig själv? Jag kommer inte att kunna låna av mig själv för ett sådant lån kommer jag aldrig att orka betala tillbaka. Då blir det ju att jag bränner mina sparpengar på sånt som jag vill för stunden och sen får jag börja om igen.
 
Man kan ju lätt jämföra detta med en knarkare som vill bli drogfri. Knarkaren försöker vara drogfri ett tag och lyckas ganska bra. Men sen får knarkaren en tanke att kanske börja igen och för att inte göra detta så får knarkaren kämpa med sig själv. Kanske klarar man av det eller så blir det ett återfall och sen är man tillbaka på samma ställa och får sen börja om igen. Jag är gflad över att jag inte har några problem med droger utan att jag kan hålla mig drogfri. Men jag kommer att få kämpa nu för att orka hålla i mina pengar. Det bästa är väl om jag inte tänker för mycket på att jag har några förrän allt är klart. Jag har inte misslyckats än och jag tror inte att jag gör det heller, men detta är inte så lätt som jag först trodde att detta skulle bli. 
 
 
 

MTP
04 April, kl. 11:05 | Blogg;

Kanske en trevlig weekend resa till Hamburg skulle kunna vara något?

pepp
04 April, kl. 00:18 | Blogg;

Sätt in pengarna på ett låst konto. Problemet löst.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE