Det finns ju inget värre än att ångra sig.

Nu är man i det där lite jobbiga läget igen när det gäller mitt sparande av pengar. Precis som förra veckan så känner jag att jag vill plocka ut några tusenlappar från mitt "drömkonto" Jag tänker att jag liksom kan låna av mig själv och sen löser det sig säkert ändå med min dröm.
 
Fast någonstans vet jag ju också att det blir fan så mycket tuffare för mig om jag börjar "nalla"  på mina sparpengar som från början var tänkt att gå till min dröm. Känslan jag får av att veta att jag har pengar, men att jag inte får röra dom är lite jobbig och man kan väl säga att jag har lite abstinens på att spendera just nu. Men om jag börjar spendera så det blir ett underskott i min planerade budget, då kommer abstinensen på att bränna "cash"  att övergå i ÅNGER.
 
Jag kommer ju lätt att ångra mig om jag tex har en rolig partykväll för de pengar som det  var tänkt att jag skulle förverkliga min dröm med. Den kvällen blir säkert rolig, men att sen vakna upp dagen efter och känna att man ångrar vad man har gjort med pengar kommer att kännas tusen gånger värre än den abstinensen jag känner på att bränna "cash" just nu. Jag ångrar sällan nuförtiden att jag har varit ute på någon rolig partykväll. Men jag är ganska säker på att jag skulle ångra om jag får ett underskott i min planerade budget i år bara för att jag inte kan hålla mig ifrån lite skumpa eller något annat som går att bränna mycket cash på, typ vad som helst...
 
Jag vill inte ångra något sen, inte ens om allt blir lyckat. Känslan av att ångra sig är mycket värre än att gå runt att känna sug efter något. Dessutom blev jag ju väldigt skakis efter att jag förra veckan var så sjukt nära att sabba allt med min dröm. Min dröm är så viktig för mig och när jag sen har förverkligat min dröm då behöver jag ju inte bry mig så mycket om stålar. Inte så mycket som jag just nu gör i alla fall. 
 
 

C
04 April, kl. 21:11 | Blogg;

Kan du inte berätta mer om varför du ska spara pengar?
Är det för att köpa aktier? Eller investera i något specifikt?

Lycka till hur som helst!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE