Lite tankar just nu.

 
Det känns ganska bra nu igen. Jag släpper bara att nattens party var lite för tråkig. Så är det ibland. Jag förväntade mig nog lite för mycket och när själva upplevelsen inte blir så som man har förväntat sig då blir man såklrt lätt lite besviken. Men nu som sagt så får jag släppa detta.
 
Skönt är det att vara ledig nu i tre dagar innan man ska arbeta igen.  Jag hade bolkat tvättstugan denna morgon, man när jag kom hem klockan åtta i morse så orkade jag inteta tag i det. Springa upp och ner för mellen lägenheten och tvättstugan hade blivit för mycket denna morgon. Jag flyttade istället tiden till imorgon för då är man väl lite mer på allerten igen.
 
Under mina lediga dagar blir det nog annars ganska mycket slappa, men också en hel del träning. Ja får inte lägga av nu! Jag brottas med den där tanken att det är så lätt att bara skita i att röra på sig och det vill jag liksom inte för då blir det tufft att sen komma igång igen om man nu skulle välja att bli en soffpotatis. Bättre då att köra lite mindre, men liksom hålla igång träningen flera dagar i veckan.
 
Min "sparplan" håller som jag månad för månad håller på med. Jag  ligger precis rätt kan man säga. Jag ligger precis där jag ska göra för att fixa detta i år iallafall och det är ju det stora övergripande målet.  Jag har mycket kvar innan jag har förverkligat min ekonomiska dröm. Men det känns stabilt med denna grejen och ett misslyckande är inte ens nära. Det finns inte ens i mina tankar även om det är lite samma som med träningen att man skulle lätt bara kunna strunta i det och bara inte bry sig. Men för min egen skull så är det nog ändå bäst att jag på något sätt bryr mig. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE