Lördag ❤️

 Sköna lediga dagar har jag. Idag har jag fått gjort väldigt mycket. Jag städade och tvättade i morse så nu har jag bara rena kläder i lådor och det luktar fräscht efter dagen städning. Ordning och reda och väldigt snyggt har jag här hemma igen. Nu trivs jag ganska bra med mitt hem, även om inte allt är perfekt såklart.
 
Annars har det blivit mycket slappa också denna lördag.  När man är ledig så kan man slappa bort många timmar, men ändå känna att man får gjort en hel del under dagen och kanske också kvällen. Sköna lediga dagar liksom. Jag har  varit ute på en längre promenad idag. Kände att jag ville rensa skallen lite från alla tankar som snurrar runt i huvudet och då är ju en längre promenad faktiskt något som hjälper väldigt mycket. Även om jag inte längre tycker att det är så roligt att vara ute och gå långpromenader  så känns det iallafall bra att göra något som är bra för hälsan samtidigt som man efteråt inte grubblar så mycket över allt och ingenting. Man har liksom löst alla små meningslösa bekymmer genom att bara vara ute ett tag och tänka ordentligt.
 
 
 
 
 
En sak som gjorde mig väldigt glad idag det var när Emma Essinger gillade 2 av mina bilder på min Instagram ikväll. Egentligen är ju det inget som är så märkvärdigt kanske, fast på min "lista" över saker som gör mig väldigt glad smäller det högt. Emma Essinger är ju en riktigt cool brud lirar saxofon. Hon är dessutom kapellmästare i David Hasselhoffs svenska talkshow på TV3 som nu har sänts på måndagar i några veckor. Det kanske är så att hon gillar någon bild på alla dom personer som följer henne på Instagram, men jag blev hur som helst  väldigt glad för att jag fick 2 likes av denna coola tjej. Detta kommer jag att känna mig stolt över länge.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE