2014 04 25

 
 
 
 
Skönt är det att vara ledig såklart. Jag har mest "softat" runt idag. Jag har handlat hem lite mat så jag klarar mig över helgen och jag hade väldigt mycket tvätt som jag har pillat med nere i tvätttsugan. Jag har också såklart varit ute i det fina vädret och bara slappat liksom. Bara skönt att vara ledig och inte känna någon stress öven nånting.  Jag tänkte jag skulle få städat upp lite också idag men nu känner jag att det där kan jag ta tag i en annan dag. Lite slött kanske, en skitsamma...
 
Lönen har ju kommit in och då var det dags för mig att göra en budget igen. Dom senaste dagarna har jag inte grubblat så mycket över mitt sparande av pengar och min dröm som jag ska förverkliga i år. Det har varit ganska skönt och jag tror också att om man grubblar för mycket över allt som jag skulle kunna göra med min dröm då kan det lätt bli så att man ger upp och skiter i det. Man tröttnar ju om man lägger för mycket tid på någonting. För mycket onödigt grubbel är ju inte bra.  När jag idag i några minuter ändå måste tänka till lite hur jag ska göra så tänker jag bara på att göra vad jag "måste".
 
Jag sparar det jag måste och betalar dom räkningar som ska betalas nu. Jag gör inget mer än så. Jag skulle kunna spara mera nu eller betala fler räkningar, men det är ju bara onödigt. Bättre att bara göra lite mindre och sen må bra liksom. Jag kan nu istället slappna av och leva ganska gott på dom pengar som jag har kvar efter att jag har sparat en slant och betalat mina räkningar. De känns skönt att jag har slutat att grubbla på vad jag ska göra när jag ska förverkliga min dröm. Jag gör vad jag måste och det jag hade planerat från första början. Det är enkelt och funkar. Man behöver ju inte göra detta svårare än vad det faktiskt är. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE