Dannebloggen???

Jag har bloggat i några år nu och man kan fundera på varför? Jag började nog blogga för att helt enkelt många gjorde det. Man fick lite inspiration över att en och annan kändis höll på med det och då ville jag också köra liksom.
 
Speciellt svårt är det ju inte. Blogga kan väl nästan vem som helst göra? Man behöver inte vara bra på det för att ha rätt att blogga. Jag vet inte om jag själv är bra på att blogga, det får ju andra bedömma. Jag har fått andras bedömningar många gånger. Många säger att jag borde sluta blogga för att jag har världens sämsta blogg, men lika många säger att jag bara måste fortsätta att blogga för jag har ju världens bästa blogg. För mig spelar det inte så stor roll vad folk tycker om min blogg. Bloggar gör jag ändå, så länge jag själv tycker att det är roligt. 
 
Jag bloggar ju mest för min egen skull. Jag bryr mig tex aldrig om statistik och sånt. Jag har inte upplevt att jag bloggar varken bättre eller sämre och jag påverkas liksom inte annorlunda med fler eller färr bloggläsare. De som jag tycker är roligt det är när jag märker att det finns bloggläsare som har följt mig väldigt länge och som samtidigt gillar det jag levererar här på bloggen. Det är såklart också roligt när det kommer fram bloggläsare på stan eller i bussen och säger: Tja Danne, grym blogg och jag följer dig på Instagram osv... ALLA snälla ord och kommentarer som jag får blir jag naturligtvis glad över och bryr mig om, Jag skulle ljuga om jag sa något annat. 
 
Nu till själva saken. Jag funderar på att sluta blogga. Jag funderar lite på varför jag ska hålla på med Dannebloggen. Tycker jag att det är lika roligt längre? Jag känner att det kanske inte är lika roligt längre. Jag grubblar ju fortfarande lika mycket som jag alltid har gjort, men jag tror inte att jag lika ofta skriver ner de jag tänker på, och det kanske beror på att jag inte tycker att detta är lika roligt längre som det en gång var. Det kan också vara problem med motivationen. Jag tänker ibland på att jag kanske borde ändra min bloggdesign, jag vill ha en ny bra digitalkamera. En ny videokamera skulle inte heller vara fel. Även mina datorer skulle jag vilja byta ut. Skulle jag byta ut det gamla jag har mot nytt så  kanske man skulle tycka att det var mer insprerande och motiverande att fortsätta med Dannebloggen. Å andra sidan så kan jag känna att det är skönt att ha en blogg att sitta och skriva av sig på, oavsett om man inte är nöjd med alla "verktyg" man har. Jag tror att jag i perioder har haft nytta av bloggen, tex när jag inte har mått så bra. När man då skriver ner ärligt vad man känner och tänker så gör det ofta att man på sikt faktiskt mår väldigt mycket bättre. När man väl har skrivit ner sånt som man vill släppa då kan det sen vara lättare att liksom gå vidare. Man behöver ju inte ha nytta av bloggen bara när man mår dåligt. Jag mår ju för det mesta bra och jag känner mig ofta både nöjd och glad. Mitt liv är inte perfekt och det kommer det väl aldrig att kännas som att det är. Jag kämpar ju med att komma till en punkt i livet där jag blir nöjd med allt som jag har gjort och samtidigt känna att oavsett vad som händer i framtiden så ska jag vara nöjd med allt. Vad som är perfekt vet jag inte och jag strävar nog inte efter att allt ska vara perfekt heller. Ett sånt mål når man nog aldrig ändå, men ett mål som handlar om att få känna sig nöjd med allt oavsett hur det är det tror jag defentivt går att fixa.
 
Som sagt: Just nu grubblar jag mycket på om jag ska lägga av eller inte. Jag vill nog inte bara lägga av med ett enda inlägg där jag typ skriver att nu lägger jag av och tack och hej för mig. Lägger jag av så vill jag nog göra något snyggt avslut på bloggen där jag kanske summerar alla år av bloggande. Ett avslut där jag sen känner mig helt färdig med detta. Det får inte vara ett avslut där jag känner en massa vemod eller sorg över att jag lägger av. Hela grejen är att jag ska tycka att det inte är roligt att blogga längre, då lägger jag av. Just nu vet jag inte så de lär ju bli en hel del fler inlägg på denna blogg framöver. Jag kanske lägger av, med några blogginlägg om hur det har varit att blogga under alla dessa år.  Kanske investerar jag i lite nya "verktyg", bara bloggar vidare och tycker att det är förbannat kul i fortsättningen också. Eller så har jag kvar mina gamla verktyg och bloggar vidare med känslan att jag vill ha mer nytt. Man kan säga att så länga jag själv tycker att det är kul då fortsätter jag. Just nu vet jag inte riktigt om jag tycker att detta är så kul, men jag vet inte heller vad det skulle vara som är tråkigt. Blogga kan ju vara så otroligt kul och det är ju därför man håller på.
 
 
 
 
 





Herr CrAzY
09 September, kl. 19:12 | Blogg; http://crazypp.blogg.se

Tjoflöjt!

Du kan ju helt enkelt lägga ner mer tid på din youtube-kanal och starta en vlogg istället.
På en vlogg så behöver man ju inte skriva och fundera och ändra och fixa och allt som kan vara med en blogg, i en vlogg så lägger man ju bara upp videoklipp och de kan ju vara på precis vad somhelst.

Jag gillar dina videos och uppskattar dem mer en dina text inlägg så jag tror faktiskt att de skulle passa dig bättre, kanske.

Oavsett hur du gör så hoppas jag att du stannar kvar på nätet på ett eller annat sätt, bara du inte försvinner helt.

Med Vänliga Häslningar
Herr CrAzY

Stina
09 September, kl. 19:45 | Blogg;

Nej, sluta inte blogga! Även haters älskar att läsa!

Kram

Denise
09 September, kl. 20:31 | Blogg;

SLUTA INTE!!!!!!!!!!!!!

Sussi
09 September, kl. 21:53 | Blogg;

Danne!! Du får inte sluta blogga! Täbzen skulle gå under då 😩

Angelica
09 September, kl. 00:39 | Blogg;

Danne, vi gillar ju din blogg!

Fredrik
09 September, kl. 10:19 | Blogg;

Det gör mig ont och läsa att du sitter i funderingar om att sluta med bloggen.
Jag har följt din blogg i lite mer än ett år nu och du har via ditt bloggande gett mig mycket glädje då du alltid bjuder på dig själv och vågar vara dig själv fullt ut, våga vara Danne.
Jag förstår mig inte på människor som skriver nedlåtande kommentarer och det gör mig mer än arg att folk kan hacka ner på någon som bjuder så mycket av sig själv.
Varför vill man såra en så genuint genomgod människa som du verkligen är?
Jag förstår såklart att motivationen ibland kan brista, speciellt efter åratal av bloggande som du ägnat dig åt. Men jag tror att lite förnyelse kanske skulle ge dig en nytändning.
En ny design på bloggen kanske skulle, som du säger, vara på sin plats?
Göra redan så speciella dannebloggen ännu mer speciell?
Kanske ska du börja med lite nya inslag i bloggen? T.ex. gästbloggare, intervjuer osv?
Förnyelse leder ju som vi vet oftast bara till det bättre.
Jag hejjar på dig Danne och hoppas verkligen att du hittar motivationen att fortsätta med denna fantastiska danneblogg.
/ Dannefan

dannelover
09 September, kl. 13:55 | Blogg;

Tråkigt om du skulle lägga ner, det är verkligen ett fint litet hörn av internet du har här. Samtidigt förstår jag dig, det här med bloggen måste vara otroligt tidskrävande och samtidigt jobbigt att leva i en småstad och samtidigt ha ett så otroligt öppet liv. Kanske, om du slutade blogga, skulle ditt liv öppnas upp för nya saker och förändringar. Du skulle ju tvingas förändra ganska mycket kan jag tänka mig om du slutade blogga. Möjligtvis skulle du tvingas vara mer social i verkliga livet när du då inte skulle få den bekräftelse man behöver via bloggen längre.
Jag tycker du har en fantastisk blogg och du verkar vara en äkta och ärlig person men gör som du själv vill, känn efter vad som känns rätt.

Robban
09 September, kl. 20:23 | Blogg;

Blir lite ledsen av att läsa detta, vill ju följa din väg genom livet danne! Keep going förfan! Trevlig helg :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE