Svaret på frågorna.

Jag kan väl köra redan nu svaret på de frågorna som jag har fått och finns det flera som vill ställa frågor.Om ni som redan har frågat vill fråga mer så är det bara att fortsätta fråga genom att skriva i kommentarfältet för detta inlägget..
 
Jag har tagit bort en del frågor som jag inte tänker svara på av olika orsaker, men här kommer frågor och svar på sånt som jag har valt att publicera denna gången. 
 
 
FRÅGOR OCH SVAR!
 
Fabina:
* Har du någon gång haft ett förhållande? Kan du isåfall berätta lite om det. 
  Danne: Ja, det har jag haft. Det finns väl inte så mycket att berätta, men man kan säga att  det är bra i början, tjafs i mitten och sen lite jobbigt när det har tagit slut.
 
 
Josefin: 
* Har du varit i något längre förhållande?
Danne: Nej, det kan jag inte säga att jag har varit. 
 
 
 Linda:
 Kan jag få ditt nummer?
Danne: Nej..
 
 
Amanda:
* Har du någon speciell tjej på g? 
* Vad gillar du för tjejer?
Danne: Nej, inte vad jag vet i alla fall.  Är det en snäll och go tjej så räcker det ganska långt. Jag tror också att jag gillar tjejer som pratar ganska mycket. Långa tjejer kan jag också vara väldigt svag för, men snäll och go är det viktigaste tror jag. 
 
 
 Jenny:
 * Hur kommer det sig att du började blogga från första början.
 Danne: Jag började blogga när jag hörde talas om Katrin Zytomierska. Hon var med i något radioprogram och pratade om sin blogg och då tänkte jag att jag också skulle börja. På den vägen är det.
 
  
 Astor: 
*Finns det någon som du saknar? Vem i så fall?
Danne: Ja, min mormor.
 
 
 Rebecka:
Favoritfärg? 
Favoritdjur? 
Favoritresmål? 
Favoriträtt? 
Favoritdryck? 
Danne: Gul - Pepegoja - Thailand - Kyckling i olika former - Champagne.
 
 
 Kung Kabols: 
 Bakgrund:
Det finns forskning som visar på att nyttig mat är bra både psykiskt och fysiskt. Detta har flera läsare påpekat till dig om och om igen. Efter din 60.000 kronors-undersökning á Scilife började du helt plötsligt äta nyttigt. 

Frågan :
Hur kommer det sig att du aldrig började äta nyttigt förut, efter läsarnas kommentarer?
Danne: Vad de finns för forskning och vad den visar har jag ingen aning om, men vad jag kan minnas så har inte flera läsare påpekat några forskningsresultat om just nyttig mat. Däremot har hur många som helst påpekat att jag måste lära mig laga egen mat och sluta äta den mat jag äter ute varje dag. Jag har inte slutat äta ute och jag avstår heller inte helt från den mat jag åt förut, men jag tänker till en gång extra nu.
 
När Mouna på SciLife Clinic gick igenom alla provsvar med mig så fick jag allt väldigt klart för mig hur det faktiskt ser ut och vad som faktiskt kommer att hända om jag bara "blåser" på samma sätt  i typ 10 år till. Jag har stort förtroenade för Mouna och när hon som är en så duktig läkare talar om för mig att så här är det, då vet jag att det är så. Dessutom har jag ju genomgått en ganska omfattade undersökning där SciLife har tagit ett helhetsgrepp om min hälsa. Man kan med ganska stor säkerhet säga att de som mina resultat visar, dom stämmer. Om det nu är så att jag inte har brytt mig förut, men gör det nu då är väl det bra att jag nu har ändrat mig? 
 
 
 Magnus:
 Du slösade 60 000 kronor på en hälsoundersökning. De finns ju mycket annat du skulle kunna göra för dom pengarna. Varför blev det just en så dyr hälsoundersökning.
Danne: Jag ser det inte som att jag har slösat 60 000 kronor. Jag tycker att det är väl investerade pengar. Det ingår ju så mycket mer än bara en vanlig hälsoundersökning. Man slipper ju tex vårdköerna som ställer till ett helvete för så många människor. Man vet att man får den vård man eventuellt behöver i farmtiden. De remisser som min doktor skriver dom kommer jag att få, utan att någon "högre upp" bestämmer om jag ska få eller inte få den vård jag behöver. Är jag i behov av tex psykolog, personlig tränare eller någon form av speciallist vård, då vet jag att jag får det utan att min mitt sk ärende ska "vandra runt" i byrokratin. Dessutom är det lätt att få tag på SciLife Clinic om man undrar över något.  Dom vet ju direkt när jag ringer vem jag är och hur min hälsa ser ut. Jag behöver inte lägga massa onödig tid på att berätta de. Dom kan ju min "hälsa"  bättre än jag själv kan och då kan jag ju direkt tala om vad jag har för ärende eller vad jag undrar över när jag ringer.  
 
Dessutom har jag snart sparat ihop dom pengarna igen som detta har kostat mig. Så varför inte göra detta då om man kan. Det finns ju alltid annat man kan göra för pengar, men jag har valt att göra detta för 60 000 kronor  istället för något annat. Hade jag lagt 60 000 kronor på tex en resa då hade säkert vissa människor klagat på det också och sagt att varför lägger du 60 000 på en resa när du kunde ha gjort något annat för dom pengarna.
 
 
 Fia:
 Vad menar du med rutan "Stalker?" som man ska kryssa i innan man kommenterar?
 Danne: Jag vet faktsikt inte. Den rutan kom till när jag fick ny design på min blogg, men varför eller vad det ska betyda vet jag inte.
 Lollo:
Har du någon faritparfym?
Danne: Jag gillar ADIDAS herrparfymer väldigt mycket. Någon speciell favorit har jag inte.
 
 
Sandra:
Du om 10 år. Hur vill du att ditt liv ser ut då? 
Familj, jobb osv....
Daniel: Jag hoppas att jag har förverkligat mina 2 drömmar. Jag hoppas jag har jobb och att jag har hälsan så att jag kan jobba på då också. Familj och den grejen får man väl se hur det blir. Jag strävar inte efter det idag, men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden. Mycket kan hända på 10 år och man tänker ju säkert annorlunda kring allt om några år, jämfört med hur man tänker idag.





KristerH
10 October, kl. 12:17 | Blogg;

Hej, det är märkligt hur vi män tänker. Vi kan lägga ut tusentals kronor på usla bilaffärer men en hälsoundersökning för ett antal tusenlappar anses onödigt och bortkastade pengar.

henke
10 October, kl. 17:52 | Blogg;

Hej! Vilken tycker du är den viktigaste politiska frågan inför valet nästa år? Finns det något du skulle vilja förändra i Sverige?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE