Söndag!

Ledigheten bara springer i väg. I morgon ska man jobba igen. Upp tidigt och allt annat ska man ta tag i som har med busskörning att göra. Det brukar ju gå bra, men ibland vill man ju bara vara ledig längre. Så känner jag just nu i alla fall. 
 
Allt är ändå bra. Jag har haft en lagom lugn söndag. Jag har slappat en del och käkat en god middag ute. Jag har städat upp lite här hemma så nu har jag ordning och reda på allt. Det finns liksom inte mycket mer att göra som behöver göras och då är det enkelt att bara slappna av fullständigt.
 
 
 
Jag är fortfarnde väldigt nöjd och glad att jag fick tummen ur när jag igår fick köpt väldigt mycket av det som jag länge har vetat att jag behöver eller bara vill ha, men aldrig har fixat. Fina sängkläder och ny fin duk på bordet gör att jag ofta tänker; WOW, är detta mitt. Jag kan ofta bli glad för det lilla och jag är nöjd över att jag är en sådan person.
 
 
 
 
 
 

Herr CrAzY
10 October, kl. 18:45 | Blogg; http://crazypp.blogg.se

Tjoflöjt Danne!

På just den punkten så är du och jag väldigt lika.
Jag är också en person som kan glädjas åt livets framsteg, stora som små.

Men så länge man är en person som har kort till skrattet så funkar de mesta, allt rullar helt enkelt på och man får se vart de slutar.

Med Vänliga Hälsningar
Herr CrAzY

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE