Pengarna får rulla.

Sitter här och kurar ihop mig. Jag känner mig lite frusen, men det beror väl på att man blir väldigt trött framåt kvällen. Jag är mitt i en period nu där jag snittar på 10 timmar arbete om dagen. Det blir ändå bara 40 timmar i veckan när man räknar på en hel månad. Ibland jobbar man alltså som fasen och strax innan eller efter så jobbar man lite mindre. Jag har i någon dag gått och tänkt att jag bara har fram till fredag denna veckan av mycket jobb och upp väldigt tidigt, men när jag tänker efter så fortsätter detta även hela nästa vecka också. 
 
Det är såklart tufft, men nu har jag så mycket som jag ser framemot så negativa tankar finns liksom inte nu. I helgen är det marknad och kämpar jag på med jobbet i November och halva December också så får jag nytt schema sen och det är på många sätt bra. 
 
Jag har en liten inköpslista som jag börjar se slutet på nu. Jag har dom senste dagarna köpt lite prylar som jag länge har tänkt på att jag ska fixa, men jag har liksom intefått tummen ur. Men på marknaden så ska jag kunna hitta de saker som jag har kvar på min lilla lista. Det ska bli skönt att få slänga den sen. 
 
Lön får jag väl i natt? Jag har såklart suttit här och räknat lite. Jag vänder och vrider och kommer tillslut fram till hur mycket nog kan spara. Jag kollar naturligtvis vad jag har i räkningar och vad jag har kvar till mat och annat också. För första gången på mycket länge så kommer jag nog inte att kunna spara så mycket på en månadslön. Jag har väldigt mycket räkningar om man ser till hur mycket pengar som ska ut. Dessutom finns de mycket saker som jag känner att jag måste fixa nu. Jag vill liksom inte vänta längre med saker som jag redan har skjutit framför mig flera gånger om. Lite kommer jag att kunna spara, men utgifterna är höga så pengarna får "rulla" ordentlig denna  gången. 
 
 
 
 Nu ska det bli skönt att få krypa ner under täcket och bara få sova. Nu small det liksom till igen och jag blir bara skittrött. 
 
Tur att man har tak över huvudet och en säng att sova i. Jag skulle inte vilja ha det som den gubben som står ute dag och natt och bara tittar på Folkets hus här i Vänersborg och som endast äger en halsduk. Skönt att man har pengar att rulla med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE