Orkar inte bry mig och kämpa en gång till.

Jobbar på gör jag, men annars är jag ganska slö igen. Jag har huvudvärk och det som känns bäst är om jag bara ligger i sängen. Jag känner att jag borde träna eller gå ut på en promenad i alla fall, men jag orkar bara inte bry mig. Jag kämpar liksom inte en gång till när det tar "tvärstopp". 
 
Jag har mycket jobb kvar och jag vet inte om jag kommer att orka så mycket mer denna veckan. Det känns inte bra att jag känner som jag gör och jag borde väl bara ta tag i det som inte är bra. Det jag ändå bara älskar nu är att jag har ett nystädat hem. Igår gick jag igenom allt här hemma. Storstädning precis överallt och jag bytte även dukar på några ställen. 
 
Mycket är annars lite tungt och segt just nu. Jag mår väl inte dåligt, men jag känner mig så onyttig på något sätt. När jag inte gör något vettigt på min fritid, inte orkar kämpa och när det enda läget som känns bra är liggandes sängen då är inte mycket roligt längre. Frågan är hur länge jag står ut med att känna som jag nu känner och vad gör man egentligen för att vända så allt känns bra igen?
 
Bryt ihop eller bit ihop? Vilket är närmast just nu? Bryt ihop kan man ju välja att göra, men jag vad skulle det tjäna till? Bita ihop kan jag ju också göra, men jag tror inte det hjälper mig att börja kämpa på en gång till. Vad gör man egentligen? Jag vet inte. 
 





Chris
10 October, kl. 20:56 | Blogg;

Du kanske borde se dig om efter en partner? Det är ju inte bara att skaffa men. Dejtar du nåt?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE