Nästan 13 timmar på jobbet igår

Skönt att vara ledig denna dagen. Herrjeävlar vilken lång dag jag hade igår. Man går till jobbet på morgonen och kommer inte hem förrän typ innan midnatt. Ni kanske fattar att mycket tankar hinner snurra igenom mitt huvud när jag sitter där på en stol och kollar ut genom en ruta. När man sen är färdig med en så lång dag då snurrar det ännu mer i huvudet, fast då går det inte att tänka alls. Det snurrar liksom bara i huvudet.
 
Lång dag var det, men det var också väldigt lugnt att köra igår. Det händer inte mycket en regnig söndag när det dessutom är helgen före "lönehelgen" för väldigt många människor. 
 
 
Jag kan lätt säga igen att jag jobbar ju mycket hellre denna helgen och kör "megalånga" pass, för jag slipper ju köra nästa helg då den årliga marknaden är här i Vänersborg. Då vill man helst inte köra en meter buss om man kan slippa. . Ibland har man tur med vilka helger man ska jobba. Det blir ju roligare att gå på marknaden istället jobba helgen. Det ska bli kul, mne jag ska först ta tag i denna veckans alla sysslor. Mycket jobb och upp tidigt är de som gäller ett tag till, men idag blir det skönt att få ha en ledig dag.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE