Myskörning.

 
Lång arbetsdag igen, men jag tycker ändå at det kändes ganska bra. Lugn körning hade jag dom typ första 7 timmarna av dagens arbetspass. Jag började ute vargön kl 08:38 och sen körde jag linje 62 i några timmar och jag vet inte om jag tyckte att jag behövde jobba så mycket. Kändes mest som jag var ute och "myskörde".
 
 
Efter detta hade jag en väldigt kort paus som såklart var betald och sen körde jag några turer fram och tillbaka mellan Vänersborg, Överby, Trollhättan och tillbaka. Samma sak var det här: Myskörning och det kändes knappt att jag jobbade. Sen var det rast och det är ju inte ens någon myskörning, då käkar man lite nyttigt och ligger sen i soffan.
 
 
 
Efter rasten körde jag en lugn tur till sen kom allt på en och samma gång. Jag fick fullsatt buss och jag hade nästan folk i knät på en tur. Det var ju bara någon tur det var så idag och sen var det ju lugnt igen. Det mesta idag har varit myskörning, men någon timme av dom totalt 10 timmarna som jag har spenderat på jobbet idag fick jag verkligen jobba ordentligt. I morgon kör jag igen, men då blir det väl lugnt precis alla timmarna? En söndag och helg innan lönehelgen. Logiskt sett så borde det ju vara den lugnaste fdagen på året att jobba som bussförare på. Jag får se hur det blir i morgon.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE