Längtar till november.

 Jag har haft en lång dag av arbete och snart är det dags att lägga sig igen. I morgon ska jag upp tidigt igen och ännu en gång ha en dag av mycket arbete. Jag känner mig riktigt mörbultad i kroppen. Jag vill bara gå och lägga mig, men ikväll håller jag på nere i tvättstugan och jag måste ju bli klar där först innan det är dags att sova. 
 
Jag ska i alla fall göra mig så klar jag kan inför natten nu. Jag vill bara bära upp tvätten när det är klar för att sen bara gå och lägga mig. Tandborstning och nattningen av Mimmi ska jag börja med lite smått redan nu och sen kan jag ju bara kasta mig i sängen. Jag lär somna direkt. Finns inte en chans att jag kommer att ha svårt att sova i natt. 
 
Det ska bli skönt när denna veckan av jobb är över. Jag har jobbat mycket, väldigt mycket under hela oktober. När det nu blir november på fredag då börjar jag med 3 lediga dagar på rad och nästa vecka jobbar jag eftermiddag och kan ju då äntligen sluta att vräka mig upp i ottan. Jag har fått gå upp sjukt tidigt hela denna månaden. Det är riktigt tufft när man desutom har många långa dagar av jobb. Men 1 november vänder det, och då har man det lite "softare" igen. Det ska bli skönt. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE