Jag frångår inte mina principer.

 
 
Jag var hos tandläkaren idag och lagade en tand i underkäken. Det gjorde inte så ont, men det blir lite jobbigt när man måste  gapa stort så mycket som tandläkaren vill hela tiden. Detta kostade mig någon tusenlapp och nu är allt som det ska i min mun.
 
När jag var klar försökte min tandläkare såklart att sälja på mig en tanvårdsförsäkring. Det var något med autogiro och bla bla bla....  Jag sa såklart nej, precis som jag alltid gör när någon vill sälja på mig något för att dom sen ska tjäna ännu mer pengar på mig. För min del är något sånt helt meningslöst. Jag betalar hellre för varje  besök jag gör hos tandläkaren istället för att betala tandvården en liten summa varje månad, fast man inte är där mer än kanske 1-2 gånger på 2 år. Tjänar jag något på detta så är det väldigt lite och då är det inte (för min del) värt att bry sig. Nästa undersökning kanske det inte behövs att göras någonting och då kostar ju besöket mer för att man har försäkringen än vad det gör att betala för den gången man är där. Nästa besök blir typ i December 2014 och då lägger man kanske en 500 spänn. Det är ju skit samma liksom.
 
 När jag har räknat så kan jag inte se att det finns någon mening med att helt plötsligt säga ja till något som jag i alla år har väldigt bestämt sagt nej till. Så är det med mycket annat också och jag frångår inte mina principer även om min tandläkare är snäll och trevligt och jag alltid är jättenöjd med den tandvården jag får, vid varje besök jag gör. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE