Höst-depp.

 Känner ni av någon "höst-depp"? Det går ju mot mörkare tider och kallare blir det. När  sommaren är längre bort än vintern då kan jag lätt känna lite "höst-depp" nu vid denna tiden på året.
 
 
 
Jag blir mer och mer klockren när det gäller att äta rätt. Även om det kan slinka ner en och annan bulle eller att man äter en för stor portion mat till lunch, eller inte så nyttig mat så har jag ändå ändrat väldigt mycket den senaste tiden som är till det bättre för min hälsa.Träningen däremot är inte bra och där har jag långt kvar innan något blir till det bättre. Kanske är det "höst-deppen" som gör att man inte vill ta tag i det där just nu. Jag vet inte, men man kan ju skylla på det. Jag har svårt att motivera mig till att köra ett bra pass på gymmet. Jag har svårt att känna att det ska bli roligt att ta en promenad. Höst-deppen har defentivt med detta att göra. Jag skulle ju kunna strunta i allt och istället kunna börja med att ta telefonen och ringa  till en viss person inom pingisen, men jag har ingen lust att börja lira igen även om jag vet att det skulle göra väldigt gott för min hälsa. 
 
Jag tänker egentligen inte så mycket på de där med träning och rörelse. Jag är ju just nu väldigt nöjd med att jag är på rätt väg när det gäller maten. De där med träning och lust till att röra på sig kommer ju tillbaka när man känner att man har slöat för länge. Dessutom är jag ju ganska bra igång under dagarna ändå. Jag vräker mig  upp tidigt på morgonen  och sen är det full fart hela dagen, antingen med jobb eller vardagligt fix. Jag får gjort väldigt mycket och känner mig ofta nöjd med dagen när jag kryper till sängs. Jag har det ju bra och mina små bekymmer är ju just ganska små bekymmer. I grund och botten handlar det ju bara om lite höst-depp. Evig längtan till sommaren liksom....
 
 
 
Ha en bra dag !
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE