Det kan inte bli värre- Det kan inte kännas bättre.

Skönt var det när man fick dra på sig mjukisbyxor redan under förmiddagen denna måndag och känna att dagens arbete med att köra buss redan var klart klockan 10:00.
 
Jag har fortsatt att greja med allt möjligt hela denna dagen. Tyvärr har jag skjutit lite tråkiga saker framför mig som städ, tvätt och köra soptunnor. För att jag inte skulle glömma av de så har jag som vanligt lagt ut lite lappar här och där i lägenheten. 
 
Man blir liksom påmind om det ligger lappar lite överallt i lägenheten. Jag vill inte glömma. Om jag glömmer att köra soptunnor när det är min veclka då blir det ett helvete att köra alla överfulla tunnor nästa gång det är dags. Sen får man ju grannarna på sig också. Glömmer jag  tvätten när jag har min tid då är det inte alltid så lätt att bara fixa en ny tid bara sådär. Man kan få vänta över en vecka om man har otur och det vill man ju inte. De blir ju massor av tvätt om man väntar för länge och det skitjobbet vill jag inte göra. Då shoppar jag hellre nya kläder och skiter i att tvätta. Eller så tar jag tag i detta ikväll.
 
Jag har ändå ett skitjobb som jag måste ta tag i. Jag ska göra rent Mimmi's bur. Inte bara inne i buren utan även utanpå. Det är riktigt tråkigt och verkligen ett skitjobb att skrubba hela buren så man fan får on i händerna. Men Mimmi måste ju ha en ren bur eftersom det är där hon befinner sig ganska många timmar om dagen. Jag ska även ta mig iväg och handla. Hur tråkigt är inte det då?  Alla skitjobb på en och samma dag. Det kan inte bli värre, fast det kan inte kännas bättre när jag sen är klar med allt.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 
 
 
 
 

Ari Mykkäli
10 October, kl. 19:38 | Blogg;

Sicket soft jobb du verkar ha Daniel! få sluta tio, senast jag fick det var jag en dagisgrabb!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE