Ännu längre dag.

Godmorgon !
 
Då var man upp igen. Jag har gott om tid innan jag ska ta mig till jobbet. Idag har jag en dag som är ännu längre än vad jag hade igår. Jag börjar 08:45 och jag kommer inte att vara hemma förrän 22:00 ikväll. Över 12 timmar på jobbet ska jag vara och det lär kännas ikväll när jag kommer hem. Viktigt att jag tänker på dom 5 punkterna. Det brukar gå lätt dom första timmarna att jobba på, men sen mot slutet av dagen är det lätt man slarvar och har lite för bråttom vilket naturligtvis inte är bra. Det är ju kanske inte så konstigt att det blir så. Är man över 12 timmar på jobbet och har arbetstid på över 11 timmar då är det ju svårt att vara klockren en hel dag. Det skulle ju knappast vara mänskligt.
 
Skönt att man sen får en ledig dag i alla fall. I morgon ska jag till tandläkaren och renovera mig lite. Jag har bokat om den tiden en gång för jag vill liksom inte ta extra ledigt bara för att jag ska till tandläkaren. Det känns ju lite som att ta ledigt för att man har tid i tvättstugan. Man vill liksom inte slösa ledighetsdagar pga sådana saker. 
 
 
 
Som sagt: Mycket jobb idag och nästa vecka fortsätter jag att ha ganska långa dagar med mycket arbete och upp tidigt ska jag också. Det kommer att vara så denna månaden ut i princip. Sen när denna månaden är slut då har jag mycket ledigt igen. Jag kommer också att kunna sova ut och jobba mer normala dagar ett i någon vecka eller två.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE