2013 10 06

Det märks att det är söndag. Allt är så vansinigt lugnt. Jag tog det ju även  lugnt igår. Jag har inte varit ute och "strulat" under lördagsnatten ( som jag läser på lokaltidningens twitter att många andra har varit) och det gör ju att jag inte behöver vakna upp till en söndag av tex bakfylla eller ångest över sånt som jag ångrar att jag sa eller gjorde. Jag har ju bara varit hemma hela helgen och även om det kan vara lite tråkigt att inte gå ut en lördagkväll så hade jag ändå inte orkat, även om jag hade velat. 
 
Jag vaknade ganska tidigt och jag var ganska pigg och hela kroppen kändes allt bra. Det fick det bli en "POWERWALK". Rätt skönt som vanligt var de att bara promenera runt i rask takt. I ca 60 minuter rörde jag på mig, lyssnade på radio och kollade in alla höstens fina färger.
 
 
 
 
 Tänk vad det är enkelt att röra på sig egentligen. Innan mman ska ut kan man känna att man inte vill, men när man väl är ute så känns det ofta väldigt skönt och jag tycker också att det är väldigt roligt. I alla fall när det är så ljust och fint så man kan se någonting. Det är däremot ingen höjdare att ta sig ut och gå i mörker. Den tiden är  nog förbi, fast jag har haft en period i livet där jag promenerade i vilket väder och vilken tid på dygnet det än var. Fast riktigt så galen är jag inte längre. Fast tidigt på morgonen är ju lite tokigt, men bara lite.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE