Sitter inte uppe för länge denna kvällen.

Sådärja. Nu har jag suttit här och skrivit lite inlägg igen som jag kanske publicerar i framtiden. Jag har skrivit ganska mycket, men nu måste jag sova för jag ska ju upp så tidigt i morgon. Jag gillar det väl inte att jag måste upp klockan 04:00, men jag har lärt mig att kliva upp utan att det känns jobbigt att göra det i alla fall. Fast visst är det tufft när klockan ringer. 

Denna gången har jag klarat mig från att sitta uppe för länge i alla fall. När man sitter här och har bra "flow" i skrivandet då blir det annars lätt att man glömmer tiden och sen får man nästan panik över att klockan närmar sig t.ex midnatt. Man blir förbannad för att man då känner att man måste lägga sig. Är det söndag så kanske man också är arg över att man inte har haft en bra helg. Man kanske inte har fått ligga eller utekvällen kanske var misslyckad, whatever. Sen sitter man uppe för länge för att man glömmer tiden också.

Jag är glad att det inte är så nu alla fall! Jag har haft en bra helg och duktig med allt möjligt har jag varit. Nu är det dags att sova för att sen vara pigg och utvilad till en ny dag och vecka av arbete. Jobba jobba igen alltså. Hoppas att jag även nästa vecka tränar och duschar också.

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE