Passar på att skriva när fantasin flödar.

 

 
 Klockan är mer än 1 på natten. Under hela lördagen har jag haft någon form av nykter bakfylla. När man har jobbat natten är det enklast att beskriva känslan dagen efter som att man har varit ute och festat, fast man har jobbat, men man mår därefter i alla fall. Nykter bakfylla liksom. Hade det varit en riktig bakfylla då hade man ju inte varit nykter dagen innan och då hade man väl mått som man förtjänar dagen efter. När man har jobbat natten så mår man som man mår, oavsett om man förtjäanr det eller inte. Svårt att beskriva detta, men tänk nykter bakfylla så fattar ni kanske vad jag menar.  
 
Mitt i natten sitter jag här och skriver. Jag har hunnit skriva många inlägg under den senaste timmen. Får passa på att skriva när fantasin flödar. Jag publicerar ju inte allt nu. Dom "ploppar" upp på bloggen tids nog, om jag inte känner att de jag har skrivit känns för privat. Då behåller jag mina tankar för mig själv och raderar mina skrivna icke publicerade inlägg igen, men jag har ändå skrivit ner dom och sånt tror jag alltid är bra när man får skriva av sig lite.

Jag är inte full eller nåt. En del författare har jag hört säga  att när fantasin flödar som mest, det är när man är lite berusad och då skriver man som bäst. Kanske är det därför jag har läst en del obegripliga böcker mina dar? Författarens fantasi har flödat som mest.

 

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE