Nu blir det kanske andra bullar.

Nästan dom enda saker som jag har gjort idag är att jag har jobbat,  ätit (nyttigt och onyttigt ) och sovit. Det brukar bli så när man har dagar då man jobba mycket, men idag har jag inte jobbat så mycket. Jag har mest sovit, typ hela eftermiddagen.
 
Jag fick i mig lite fisk när jag kom hem. Tyvärr blev det några bullar också och nu får jag för mig att jag mår dåligt av att jag inte bara kunde äta fisken med grönsaker. Varför skulle jag käka bullar också? Har jag varit för duktig nu? Jag har ätit bra under lång en tid så när jag käkar något för sött eller för fett så mår man bara skit av det. Det kanske är bra för då kanske man tänker till nästa gång man är på väg att synda. Fattar inte att jag med mina tidigare matvanor nu tänker spå annorlunda, men det visar väl att stor förändringar är möjliga och inte omöjliga. 
 
Kvällen?
Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Jag visste inte vad jag skulle göra denna eftermiddag heller. Det snurrade mest ui huvudet och skit mådde jag av några jävla bullar. Jag har en del tvätt och vika och jag borde skura upp i hallen för där är det massor med grus. Roligt tänk en fredag, men jag orkar liksom inte att t.ex gå ut bland folk i kväll och vara social. Jag kommer bara att ha tankarna på annat håll. Bäst att jag är hemma när jag nu känner så. 
 
 
Jag har några blogginlägg i mitt huvud för framtida publiceringar.Det blir väl at jag sitter här och skriver dom.  De ligger också massor av inlägg i min sk utkast. Dessa inlägg kommer att publiceras. Jag ska bara fundera färdigt så att jag får med allt som jag sitter här och tänker på denna novemberkväll.
 
Ha en bra kväll !
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE