Dags att "tagga" ner.

Jag känner mig ganska pigg och utvilad idag. Jag har ju sovit hela natten utan att vakna till och inga mardrömmar om att någon ska slakta mig eller likande har jag heller inte drömt. Allt borde vara problemfritt nu men små bekymmer har man ju alltid som man tänker på ändå. Tänk att man alltid kan hitta saker som inte är bra. Allt borde vara perfekt när det är fredag.

Den senaste tiden har jag funderat över allt möjligt. Jag har också tappat lite av de lugna och avspända som jag en gång kände att jag var så skönt inne i. Jag har trillat tillbaka lite i att jag måste skynda mig nu så jag hinner göra mer sen. Detta känns inte bra, men nu är jag medveten om mitt lilla bekymmer i alla fall. Mitt bekymmer blir att man inte orkar med. Jag vill jobba, träna, greja med annat och fundera gör jag ju alltid mycket oavsett om jag vill eller inte. Allt detta i kombination med att jag skyndar mig igenom dagarna lite för mycket nu gör att kroppen någonstans säger ifrån och det enda som tror hjälper är att jag bara "taggar" ner lite. Just nu känner jag mig ganska pigg, men ändå orkar jag inte ta tag i något vettigt. 

Varför ska det vara så? Man kör på något som man tycker är bra. Känslan är perfekt för man känner hur mycket man har ändrat på saker som man har velat förändra. Sen går det en tid och allt känns fortfarande bra och sen bara man trillar tillbaka igen, då man trodde att nu håller jag i detta. Vet man egentligen vad man gör när man tror att man vet det? Jag börjar tvivla på det nu. Nu måste jag tagga ner lite annars går det nog typ åt helvete.

Klarar liksom inte alltid att vara som jag ser ut att vara på bilden. Ha blicken och känna känslan av att snart smäller det till blir full fart och nu kör vi. På många sätt är det bra att det är lite fart grejerna, men inte när man börjar ha för bråttom. Kroppen säger ifrån då.  Nej , tagga ner nu och gör det nu. 

 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE