Känns lite bakvänt.

 Jag kom hem här klockan 07:30 i morse och då ville jag ju såklart bara gå och lägga mig. Allting blir lite "bakvänt" liksom. Jag satt nere på stationen i Göteborg klockan 06:00 i morse. Dom flesta som åker tåg den tiden och ska med ett tåg till Vänersborg ska väl till jobbet typ, men jag ska åka hem och lägga mig. Jag ligger sen här och sover när säkert många andra kliver upp. Jag tar helg på en onsdag, går ut för att festa  mitt i veckan och jag ska jobba denna helgen (när tex många av mina kollegor ska på julbord). Uppe på natten är man så det blir lite bakvänt med dygnsrytmen också. 
 
Det var i alla fall skönt att bryta av den vanliga vardagen och göra något helt annat än vardaglig "trökgöra" eller jobba. Ibland bara man kör på med allt. Man vill hinna med så mycket och livet går i 180, men när man bara kör på så glömmer man lätt att sånt som faktiskt också är viktigt att man ibland unnar sig lite av: Avkoppling och ha kul liksom.
 
Den senaste tiden har varit mycket bara "köra på" för min del. Träna mycket, jobba på, spara pengar och alla vardagliga saker som man alltid har att fixa med. Men jag har glömt av lite att faktiskt göra mer av sånt som jag egentligen strävar efter att kunna göra mer av: Koppla av och ha kul. Man kämpar ju på med allt för att man ska få mer tid till att koppla av. Så tror jag det är för min del i alla fall, även om jag kanske inte tänker så när jag väl är mitt i allt grejande. 
 
Lite sunkig och så är man idag, men jag tog det ganska lugnt igår ändå och jag är också glad över att jag faktiskt har lärt mig hantera de där med att dricka alkohol och gå ut och ha kul. Det blir liksom inte för mycket drickande så att det går överstyr. Man står  sen inte och spyr någonstans och man vet hela tiden vad man gör och vad man har gjort. Man kan gå utan att vingla omkring även om man såklart känner av att man har druckit, men mer än så är det inte. Jag är bara så nöjd att jag känner mig så trygg med detta. Det går liksom inte för långt och jag är inte orolig för att det ska göra det heller. De jag bara har gjort är ju att jag har dragit till Göteborg och festat med roliga människor under en halv kväll och en hel natt och sen kommit tillbaka hem tidigt på morgonen. Man måste göra lite sånt ibland och detta var riktigt lyckat så jag hoppas det snart blir något liknade igen. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE