Kämpande ger resultat !

Just idag fick jag se att jag äntligen har klarat av att rasa de kilo i vikt som jag satte upp som mål att nå för några månader sedan. Mouna sa ju när jag träffade henne i Stockholm  att det var viktigt för mig att gå ner i vikt ganska ordentligt och att jag skulle börja kämpa med det direkt, men skynda långsamt liksom. Försöker man göra för mycke i början då blir det ju lätt att man tröttnar och sen går man upp igen. Nu är jag där jag vill vara just nu och det känns roligt att man inte bara känner att man når något hälsomål utan att man också kan se det. Jag brukar annrs mest känna att jag tränar bättre eller att jag är lite piggare, men jag "mäter" sällan mitt hälsotillstånd. 
 
Jag har aldrig egentligen brytt mig om vad jag väger, men jag har tänkt om lite efter min stora hälsoundersökning. Det är verkligen faligare än man kanske tror att inte bry sig om vad man väger och om man är överviktigt. Jag kan lätt säga att om jag kan undvika någon eller några allvarliga sjukdomar genom att bara rasa ordentligt i vikt. Då är det verkligen värt varenda minut jag lägger ner på att kämpa med min hälsa. Det är så enormt mycket lättare att kämpa med än att kämpa med en allvarlig sjukdom som man har drabbts av. Skön feeling nu, mne jag ska rasa ännu mer så detta var bara början på viktnedgången. Bara att fortsätta köra på nu och sen kan jag visa Mouna hur duktig jag har varit.
 
Annars då?
 
Jag kollade llite på hur jag jobbar i december. Jag tycker det ser väldigt bra ut för jag är ledig mycket runt jul och alla mellandagar. Nyår vet jag inte än, men jag ska fråga idag. Men det var skönt att se at man var så mycket ledig kring jul. Jag hade inte haft något emot att jobba, men vissa dagar är jag ju ledig, men jag har betalt i alla fall. Då är det ju bättre att få vara ledig än att behöva jobba. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE