Ibland är det svårt att bara "tagga" ner.

 Jag tänker verkligen nu på att ta det lugnt och inte skynda mig. Idag behöver jag verkligen inte göra det. Jag har långt kvar till jag ska börja jobba. Ändå  så kände jag för en kort stund att jag började stressa igen. Fasen va svårt det är att komma ur stress när man väl har hamnat i den. 
 
Det var ju inget som jag behövde ha bråttom till. Jag skulle till bokhandeln och köpa några svarta tuschpennor, en ljudbok och sen hämta lite mat. Både bokhandeln och restaurangen stänger ju liksom inte nu. Varor finns kvar och fisken simmar inte iväg. Det var bara en kort stund av stress, men jag stör mig på det i alla fall. Man skulle ha en knapp, OFF när det gäller att skynda sig. Jag får ju inte mer gjort för att jag skyndar mig. Jag blir bara trött och tillslut orkar man inte göra nånting.  Resultatet av att skynda sig för att man ska hinna mer, blir att man inte orkar nånting. Det är en tanke som är värd att tänka på.
 
 
 
Kokt fisk med persiljesås... 
 
 
 
Ljudboken som jag köpte är säkert bra. Jag orkar inte köpa en vanlig bok och läsa, men lyssna går bra och det kan vara intressant att höra mycket av vad Svennis själv har att säga om hela sitt liv. De finns ju så många andra som säger så mycket om Svennis och hans histora. Hur låter egentligen hans historia? 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE