Det spåra ur lite idag!

 
Nu har snön börjat falla. Man behöver inte längre fundera på om man ska ha mössa och vantar på sig när man går ut. Glömmer man så blir det jävligt kallt! Nu är det Bad Hair Day dagar ett tag framöver.
 
 
Jag har varit ute och käkat lite. Jag tänkte idag ta fisksoppa. Nyttigt och bra ju. Men när jag fick se den där fisksoppan som så ut som en väldigt misslyckad köttsoppa, då vile jag inte ha den utan det fick bli nötfärsbiffar istället.
 
 
 
 
 
Detta var i alla fall väldigt gott. Perfekt potatismos och möra biffar. Efter detta lilla mer onyttiga valet (om man tänker på att jag skulle ha ätit fisksoppa) så spåra det ur ännu mer sen. Jag haffa några pannkakor och skulle såklart ha sylt och grädde på också.
 
Jag får väl köra några extra timmar på gymmet någon dag och jag tror att det är värt att göra så för pannkakorna var också dom riktigt goda. 
 
 
 

Anonym
11 November, kl. 14:13 | Blogg;

Hej Danne,

Jag ska åka på semester uppåt landet och ska bland annat besöka värnersborg! Tänkte höra med dig om vilka ställen man ska besöka för att drick en öl eller två, samt vad det stället heter där du äter din lunch! Ser ju fantastiskt gott ut!

Mvh, Richard Jon. Kram

anonym
11 November, kl. 21:11 | Blogg;

Det kan du verkligen unna dig Danne. Ser riktigt gott ut. Du behöver ju inte BARA äta fisk. Som sagt bara att springa en kilometer extra på löpbandet sen.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE