Det är verkligen jättebra att göra en budget.

 
Denna månaden hade jag massor av räkningar. När jag satt och skulle betala detta så kände jag samtidigt att fasen vad lång tid det kommer att ta nu att nå mina mål som jag har med min ekonomi. Jag har ju sagt att jag ska lösa bolånet och jag ska även göra lite annat som gör att jag får den stabila ekonomin som jag så länge har drömt om. Just nu handlar det mest om att spara pengar. Men denna månaden hade jag massor av utgifter och dessutom har jag redan köpt alla julklappar mm... så något sparande som tar mig ett stort kliv fram mot mitt mål med ekonomin, det har jag inte kunnat åstakomma. Först blev jag lite arg över detta, men sen gjorde jag min budget som jag alltid gör en gång i månaden och då kan jag se att det nog löser sig som jag vill för detta året i alla fall.
 
Eftersom jag hade så mycket utgifter denna månaden så kommer jag ju inte ens vara i närheten av att tex ha så mycket räkningar i december. Allt kom ju på en och samma månad nu i november och vissa räkningar har jag ju bara en gång i kvartalet. Dessutom är ju redan mina julklappar fixade. Det innebär att om jag verkligen vill så kan jag täcka det "missade" sparandet för denna månaden och fixa det till nästa månad och då spelar det ingen roll att jag inte lyckades spara så mycket som jag från början ville denna månaden. jag når mitt delmål för i år ändå och jag tar ett stort kliv fram mot det jag verkligen vill ska hända med min ekonomi.
 
Det är verkligen sjukt bra att sitta ner några minuter i månaden och göra en budget. man hittar så mycket bra saker med sin ekonomi och det hjälper när man ska göra rätt prioriteringar. Det beror lite på hur man ser det, men man tjänar ju faktiskt tusenlappar på att ha mer koll liksom. Det är ju rätt bra: Några tusenlappar för att sitta en kvart i månaden med en budget. Sjukt värt eller hur?
 
Sen får man ju lite guldkant på tillvaron också. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE