Blommor är inte min starka sida.

Alla har vi ju saker som man inte är så bra på. Man är rent ut sagt helt värdelös på vissa saker. Men det är okej, man kan inte vara bäst på allt, man måste få vara riktigt dålig på vissa saker också.  Det är helt okej. Helt okej. Jag har ändå märkt att vissa som skriver till mig inte tycker att jag får vara dålig på någonting. Ingen skriver väl så exakt ordagrant, men man kan läsa det "mellan raderna" . Jag blir ibland idiotförklarad för att jag, precis som alla andra har mina svagheter och gör fel. Man kan väl knappast vara bra på allt man gör? 

En sak som jag tycker är riktigt svårt att hålla på med det är blommor. Jag kan verkligen ingenting om tex krukväxter och hur man håller dom levande länge. Jag vet inte vad jag gör för fel heller. När jag hade lite blommor här hemma så vattnade jag och försökte sköta dom så gott jag kunde, men jag kände liksom att de där gröna fingrarna saknades. Nu har jag inga blommor längre. Jag vill inte hålla på och köpa, ha dom ett tag och sen dör dom och jag fattar inte varför dom inte lever längre. 

Jag gillar ju annrs blommor. De blir lite mer syre och en mer levande miljö att vara i om man har lite blommor i sitt hem. När jag drömmer om att få mitt hem precis som jag vill ha det så är helt klart tanken att jag ska ha ganska mycket krukväxter här hemma, men jag kan inte sköta dom så när jag fixar blommor här hema så får jag väl räkna med att hela tiden köpa nya eftersom jag få räkna med att dom jag har bara dör för mig. Det kan ju vara så att dom klarar sig länge också, men det är bara ren tur.

 

 

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE