Utvecklingssamtal idag.

Hade ett sk utvecklingssamtal med min närmaste chef (Bengt) på jobbet idag. Vi snackade i över 2 timmar om i stort sett allt som har med jobbet att göra. Jag fick frågor om vad jag tycker om mina kollegor , mina chefer, hur jag mår och det finns något som är extra jobbigt. Jag fick frågor om hur det känns när klockan ringer 03:30 på morgonen och om jag är nöjd med mitt schema och om jag tycker att det är bäst att börja tidigt att jobba eller börja sent. 
 
Vi paratade också en hel del om mitt bloggande och mina övriga internet aktiviteter på tex Facebook eller Instagram. Det är märkligt att det nästan  inte spelar någon roll var jag befinner mig någonstans. Det snackas mycket Dannebloggen med mig. Är jag i Thailand så kommer det fram någon och vill ta en bild med mig. Det kan även hända här i Vänersborg,  och en gång har det till och med hänt i självaste huvudstaden Stockholm att jag har fått snacka blogg och blivit fotat tillsammans med bloggläsare.  På "kopparn" blir jag nästan alltid kallad för Danne av dom flesta i personalen. I bussen är det ofta någon passagerare som tex säger att dom läser Dannebloggen. Kollegor nämner och pratar ofta om allt som Danne gör på nätet och nu idag sitter jag på ett utvecklingsamtal på jobbet och snackar Dannebloggen med min närmaste chef. Lite coolt måste jag erkänna att jag tycker att detta ändå är. 
 
Jag fick som sagt var en hel del frågor. Jag svarade i princip att jag är nöjd med det mesta och att jag mår bra, trivs bra och allt de där. På frågan om jag tycker att det är jobbigt att kliva upp på morgonen svarade jag: JAAAAAA.... Det är hemskt ju när klockan ringer 03:30 sa jag , men jag påpekade också att jag ändå gillar mitt schema. Jag vill nog inte bara jobba kvällen för det blir ju lätt för osocialt och lång tråkigt. Jag sa också att jag är väldigt glad att jag har ett jobb och gå till överhuvudtaget. 
 
I det stora hela så fick jag intrycket av att min närmaste chef är nöjd med allt jag gör. Det finns väldigt mycket sk statestik på väldigt många olika saker om de mesta som jag gör under mina arbetsdagar. På alla möjliga listor finns hur mycket information som helst. Det finns apprater i bussarna som bär på hur mycket information som helst som ledningen kan kolla på och sen vet dom mer än vad man själv vet, trots att jag kör bussen med alla apparater i. Snart kan väl chefen sitta på sitt kontor och ändå veta när jag går ut och pinkar i skogen.
 
Enligt "statestiken" och alla möjliga "listor" så fanns det faktskt inget som han nämnde som var dåligt med hur jag sköter mitt arbete. Jag nämnde en sak själv som jag tycker jag måste bli bättre på och det vara att jag är dålig på att rapportera in fel på våra bussar. Det kan vara sånt som att en lampa är trasig eller om förarstolen inte går att ställa in ordentligt som jag vill. Jag sa själv att jag tycker att jag måste bli bättre på att rapportera sånt och Bengt noterade detta.
 
Det känns bra att man verkar vara nöjd med mig. Det är såklart alltid roligt att få höra att man är bra på sitt jobb. Med det kvittot så är det nu bara att köra på och kämpa vidare för att bli ännu bättre eller bäst på det jag jobbar med.  Kul också att Dannebloggen har sådan "POWER" även på jobbet. För så är det väl när till och med min chef snackar Dannebloggen med mig? 
 
Dannebloggen Stay Strong!!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE