Undra hur det egentligen är?

Snart så kommer vi att få bruna tunnor hit så nu ska man inte bara hålla reda på vad man kan slänga i olika påsar utan man ska också hålla reda på vilken påse som ska slängas i sopnedkastet i trappan och vilken påse jag måste springa ut med till dom nu bruna tunnorna. 
 
 
 
Det finns mycket man ska hålla reda på när det gäller ens egna skit. Var ska man slänga vad är inte alltid lätt att veta och jag undrar om allt man måste göra med sin egen skit är så bra för miljön?
 
Allt man har får man ju inte slänga i sina sopor hemma utan en hel del måste man ju sortera i olika tunnor och behållare, ja till och med i rätt container. I mitt fall åker det mesta av sånt som jag inte kan sortera rätt och slänga här hemma ner i min källare. Vi har här där jag bor tunnor för: Hushållsavfall, tidningar, plåt och behållare för glas. Det är rätt skönt att man ganska enkelt kan göra sig av det mesta av all skit som man så lätt samlar på sig annars. "Grovsoperna" åker ner i min källare och när det blir för fullt där så vet ni ju att jag gör ett röjande ibland. 
 
Jag har ibland undrat om allt detta tjat om att man tex måste sopsortera rätt eller vad det nu änmå vara som har med miljön att göra är så jäkla bra för miljön. Hur ska jag kunna veta att tex dom soperna jag sortera snyggt och fint sen hanteras på rätt sätt för miljön på det ställe dit min skit hamnar? Är detta system vi bygger upp så jäkla bra för miljön egentligen? Har det någon betydelse överhuvudtaget för en renare natur de vi just gör?
 
 Spelar  det någon roll vad vi gör nu överhuvudtaget eller är det redan försent? Jag vet inte och livet är för kort för att jag ska kunna hinna ta reda på de. Jag skriver ett blogginlägg och fortsätter att sortera enligt dom lagar och regler som finns. Undra vad som är sanning och vad som är "bullshit" egentligen  när det kommer till frågor som handlar om miljö. Ibland vet man inte vad som är sant och vad som bara är en myt.  
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE