Tisdag!

Jag kröp till sängs ganska tidigt igår. Jag är ganska duktig nu. Jag sitter inte upp till sent på natten för att sen sova bort hela förmiddagen. Jag får ju alltid mer gjort unfder förmiddagen så därför vill jag gärna orka upp. Jag såg idag när jag vakna att jag hade massor av missade samtal från olika personer. Vad vill folk mig sent på kvällarna. Jag kan inte säga att jag gillar att sitta och "blatjöta" i telefonen då. 
 
Skönt att man har en eftermiddags vecka  och bara 4 dagar av jobb. Ganska lugnt är det också så jag lär inte slita ut mig. Bra pass och lagom mycket jobb har jag dom närmaste 3-4 veckorna. Får jag igenom ännu en ledighetsansökan då är det ännu bättre. Det enda negativa som jag kan komma på just nu det är att jag inte får lön förrän på måndag. Man vill ju gärna få den innan helgen och inte efter som ni säkert förstår. Fast om detta är det enda som känns skit så ska jag väl inte gnälla. Den budget jag har satt innan denna månaden börja kommer jag ju att kunna hålla med marginal och när lönen kommer in så får jag ju 2400 kronor + den vanliga lönen.
 
Behagliga dagar av jobb, långledig ibland, jobbar mindre och mer i lön. Ser man det mesta positivt så är det mycket som är bra och bättre kommer det att bli.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE