Det är bara att fortsätta precis som förut.

Man är ganska seg eler slö kanske. Jag är bara ledig och gör inte så mycket. Jag har inte så mycket att göra just nu. Mycket är liksom färdigt och en del annat är sånt som andra håller på med och då måste jag vänta till dom är färdiga. Man får helt enkelt låta tiden gå och så mycket mer kan jag inte göra just nu. 
 
Jag mår bra iallafall.  Allt blir som jag har tänkt mig och det sker inga överraskningar. Visst har jag mina bekymmer, men det är världsliga ting. Jag känner att jag är på rätt väg med sånt som jag kämpar med och för. Det går bättre än vad jag hade kunnat ana så jag funderar på om jag kämpar med något längre. Just nu gör jag knappast det eftersom jag knappt gör någonting. Jag bara väntar på att andra ska bli klara så att jag sen kan fortsätta och det är ju ganska behagligt.
 
 Förra året när jag satt här skrev blogginlägg då var det så mycket som bara blev fel. Inte mycket blev som jag ville och nu går de mesta som jag vill och blir som jag har räknat med. Jag kan bara köra på som vanligt för jag gör precis det jag ska och vill igen och så har det varit länge nu. Det känns ganska bra. Jag känner ingen stress ingen oro och jag har inte för bråttom. Fortsätter jag bara så här då blir allt väldigt bra i slutändan. 
 
 
 
 





Stina-Louise
05 May, kl. 19:11 | Blogg;

https://www.gp.se/nyheter/vastergotland/1.1658450-vanerns-strander-vaxer-igen

ÄR DU NÖJD NU????

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE