Nu har jag börjat tömma Vänern på vatten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Anna
05 May, kl. 23:17 | Blogg;

Varför har du en fiskmås med plingor under om du hatar fiskmåsar?
Hur har du mage att klaga på måsarna när din Mimmi låter hela tiden? Har du inte tänkt på hur det låter för grannarna?
Kram

Johan "pommen" de Glauce III
05 May, kl. 00:00 | Blogg;

Käre Daniel.

Jag har icke kommenterat eller delat med mig av mina egna tankar till dig på ett långt tidevarv, men jag tyder fortfarande bokstäverna på din webblogg. Så du behöver icke känna dig alena.

När jag gick in på din webblogg denna afton såg jag denna komiska video, men ändå med en vederhäftig underton. Jag är ingen expert inom biologi då jag ej har någon examina i någon av biologins discipliner.
Jag är då mer en dilettant som uppskattar moder jord för de naturtillgångar som finns i vår ljuvliga värld.
Men även en näringsidkare som jag inser att det icke bådar gott för naturen att störa ett sådant så stort kretslopp.

Vätedioxiden som finns i Vänern är en livsviktig abiotisk faktor för alla heterotrofa samt fotoautotrofa organismer som består av eukaryota celler, även för organismerna som består av prokaryota celler. Om du skulle ändra på vattennivån i vänern skulle du förstöra deras habitat, och de skulle vara nödgad att följa med vattenflödet ut till havsvattnet i västra utloppet. Där skulle de dö en mycket smärtsam död då de kommer i en hyperton miljö förhållande till molariteten joner i cellerna. Detta försöker organismerna kompensera upp genom att avge vätska genom sitt semipermeabla cellmembran till omgivningen då den osmotiska processen fodrar detta. De kommer då dö av en uttorkning.

Detta skulle även få stora konsekvenser på samhället, då det är mycket samfärdelse som går via Vänern. Det skulle göra att allt det gods som fraktas med skepp kommer få transporteras med något slags flakfordon, som icke har samma lastmöjligheter som en tanker. Det skulle då gå åt fler bilar för att frakta samma gods som ETT skepp kan forsla. Det skulle då generera i mer utsläpp vilket förstör miljön ytterligare. Det blir som en kedjereaktion.

MVH
En något berusad näringsidkare
Johan "pommen" de Glauce III

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE