Mina tankar denna kväll.

I morgon ska jag börja jobba igen. Känns lite ovant på något sätt eftersom jag nu har varit ledig i nästan en vecka. Men man får jobba ibland också och nu blir det som vanligt ett tag framöver, men jag ska göra ett nytt försök att få ledigt några dagar på rad.. Om ca 3 veckor blir det då om jag nu får ledigt. 
 
Jag kan också säga att jag är nöjd med det mesta. Jag gör en sak i taget och jag gör färdigt innan jag börjar på något nytt. De är  bra principer att hålla sig till ( om man nu ska ha några) för då känns tex ens vardag inte så jäkla rörig. Dessutom känner man sig själv inte otillräcklig, snarare mer effektiv och det gillar jag.
 
Jag fortsätter att hålla mig lugn och avspänd. Jag har ett oändligt tålamod. Jag har inte för bråttom med någonting. Jag har små sk delmål som jag vill klara av, men jag kan ta de lugnt för jag vet att gör jag bara vad jag ska så klarar jag av allt jag vill fixa. Det finns en tidsplan på allt. Jag har tex planerat hur mycket pengar jag vill få loss till ett visst datum och varje månad har jag en summa som ska vara fixad ända fram till slutmålet. 
 
Jag vet inte exakt hur den närmaste framtiden kommer att se ut och det har lite betydelse för när jag ska göra vad om man säger så. Men snart vet jag iallafall vad jag kan göra för dom pengar jag kämpar med att få loss just nu. Hur det än blir i framtiden så kommer jag att kunna göra de jag verkligen vill och drömmer om. Det är viktigt för mig. Bara jag fortsätter hålla mig lugn och inte ha för bråttom så kommer jag att greja allt. Jag tror så jäkla mycket på mig själv nu. Följer jag min plan så kan jag inte misslyckas. Tanken på att misslyckas eller att jag gör något som jag sen får ångra den finns inte, för just den tanken känns omöjlig. Om det ändå inte skulle bli som jag vill, då får jag hantera det sen, om det nu skulle bli fel. Fast jag har ju redan gjort så många fel (förra året 2012) Nu är det gör om gör rätt som gäller. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE