Lite tankar om allt möjligt.

 Idag har jag massor med jobb, men dagarna går ganska fort så snart är man ledig igen. Igår hade jag en ganska lugn arbetsdag. Det var bara mot slutet som man det tuffade till sig lite. Typiskt för precis mot slutet om man säger så då tänkte jag på hur lugnt arbetspasset hade varit och då kändes det bara direkt lite tuffare. 
 
Annars är allt bra. Ska jag ändå gnälla över någonting så har jag tränat lite dåligt denna veckan, men det löser sig nog ganska snart skulle jag tro. En kompis har frågat om jag inte kan hänga med henne ut på lite promenader. Några rundor har jag ju gått i mina dar och  jag kör ju inte dåligt med gym så det kommer allt att vara bra fart på mig även framöver även om jag denna veckan inte har gjort så många besök på gymmet. Men  sitter jag för mycket still 1 eller 2 dagar till nu då vet jag att det  fart på mig sen.  Dessutom är de mycket sprätt och fart i kroppen kvar för jag har ju ändå tränat och rört på mig bra under en längre tid och då försvinner ju inte allt för att man råkar slarva någon vecka ibland.
 
 Annars väldigt lugnt med allt. Jag betar liksom av saker som jag har planerat. Stryker saker på min lista och kommer närmare ett förverkligande av min dröm.  De är inte så mycket nytt jag vill hitta på utan jag vill göra sånt som jag har funderat på en längre tid och det känns rätt att fortsätta kämpa på för att sen en dag komma till den där punkten då jag liksom känner mig helt nöjd med allt jag har gjort och åstakommit. Jag har lite drömmar kvar att förverkliga och det är detta som gäller fortfarande. Jag har en tidsplan när det ska vara klart. Man kan inte bara kämpa med någonting i tidlöshet för då händer det ingenting. När jag fixar allt de där som verkligen känns viktigt för mig då spelar det sen ingen roll om jag inte lyckas med ett skit i framtiden. Jag har några drömmar sen är jag nöjd och så är det bara. 
 
Men mycket känns ändå bra nu också. Jag tar det lugnt och jag känner hela tiden att jag är på rätt väg. Jag gör inga större misstag och det kommer in så jäkla mycket mer pengar än vad de går ut. Det är ju en hel del pengar som man behöver för att kunna förverkliga sina drömmar. Sånt kan man inte bortse från och bara säga att pengar inte är viktigt. Jag har även här en plan. När detta året är slut så har jag en bestämd summa på hur mycket pengar jag ska ha sparat och vad jag då ska göra för att komma min dröm ett stort steg närmare målet. Det är en ganska tuff satt budget från min sida, men varje månad ser jag hur jag klarar att hålla den med god marginal. Det känns riktigt bra när man fixar varje månad som planerat. Det går faktiskt bättre en planerat vilket gör att man kan unna sig lite extra ibland under resans gång. 
 
De mesta blir som jag har tänkt mig nu och även om vissa saker kan kännas jobbiga så har inget inte blivit som jag har tänkt mig, iallafall inget som har gjort situtaionen sämre. Däremot så sker saker som bara gör allt bättre och så mycket enklare. Det gör sen att man mår väldigt bra och då orkar man ta tag i saker som kanske ibland kan kännas lite jobbiga. Det hänger liksom ihop. Mår man bra, då går allt bra och därför är det viktigaste av allt att försöka må så bra som möjligt. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE