Hellre för varm än frysa.

 Skönt att börja veckan med en ledig dag efter att ha jobbat i helgen.  Hade nästan glömt bort hur det var för jag har ju inte jobbat helgen på väldigt länge. Nästa gång jag egentligen ska jobba helg då har jag tagit ledigt och med ordinarie ledighet så blir det en samanhängande ledighet på nästan en hel vecka. 
 
Jag har börjat sitta i kortärmat nu i bussen. Det börjar bli varmt ute så man börjar mer och mer att få på sig typ sommaruniformen. Jag går i vinterjacka. Det är  forrtfarande kallt när man ska gå hem på kvällen. Denna arbetsveckan blir det tvärtom. Kallt på morgonen (kanske) när jag ska gå till jobbet, men knappast när jag går hem. Jag tror att jag behåller vinterjackan ett tag tiill iallafall.. Det är ju bara att ta av sig om man känner sig för varm. Det är svårare att värma sig om man har tagit för tunna kläder på sig, så jag gör hellre tvärtom. 
 
Helgens arbete kändes ganska lugn. Det är nu man har nytta av att ha kollat lite innan hur man har det med jobb och ledighet. Denna helgen så lugn ut på pappret och det var så också. Dessutom har jag ändå bara jobbat 5 dagar förra veckan och sova ut har jag också fått göra. Det var en bra vecka. Jobbade fast ändå var det mycket  slappa, oavsett om jag var ledig eller jobbade. 
 
 
 
 
När jag gick hem från jobbet igår så fick jag bekräftat att Dannebloggen "stay strong". Det var en kille som frågade mig om jag inte hade lust att köra lite planking. Jag möter typ 3 personer när jag går hem mitt i natten. Ändå möter man bloggläsare och det händer ganska ofta. Ibland kan man höra något väldigt långt bort, mitt i natten i ödsliga Vänersborg. Någon som ropar Dannebloggen. Dannebloggen "stay strong" liksom!
 
Ha en bra dag !
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE